کافی کارامل، طعمی بهشتی برای فیلینگ کیک و شیرینی | طرز تهیه کافی کارامل +ویدئو


طرز تهیه کافی کارامل 

 

کافی کارامل یک دسر خوشمزه و مقوی است که از ترکیب شکر، خامه، نسکافه و ژلاتین تهیه می‌شود. این دسر طعمی شیرین و کاراملی دارد و می‌تواند به عنوان فیلینگ کیک، شیرینی و یا به تنهایی سرو شود.

برای تهیه کافی کارامل، ابتدا شکر و گلوکز را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا به رنگ کاراملی دربیاید. سپس خامه صبحانه را در مایکروفر گرم می‌کنیم و نسکافه را به آن اضافه می‌کنیم. شکر کاراملی شده را به خامه اضافه می‌کنیم و مجددا روی حرارت قرار می‌دهیم تا یکدست شود. ژلاتین را در آب سرد خیس می‌کنیم و بعد از اینکه نرم شد، روی حرارت غیر مستقیم قرار می‌دهیم تا حل شود. ژلاتین حل شده را به مواد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. در آخر، کره را اضافه می‌کنیم و با همزن برقی می‌زنیم تا کاملا مخلوط شود.

کافی کارامل را می‌توانیم به صورت گرم یا سرد سرو کنیم. اگر می‌خواهیم آن را به صورت گرم سرو کنیم، باید آن را در یخچال قرار بدهیم تا خنک شود. اگر می‌خواهیم آن را به صورت سرد سرو کنیم، می‌توانیم آن را مستقیما در یخچال قرار بدهیم.

کافی کارامل یک دسر خوشمزه و مجلسی است که می‌تواند در مهمانی‌ها و مجالس مختلف سرو شود. این دسر همچنین می‌تواند به عنوان یک میان وعده مقوی و مغذی مصرف شود.

مواد لازم:

* شکر: ۶۲ گرم

* کره: ۳۷ گرم

* خامه صبحانه: ۱۱۰ گرم

* گلوکز: ۶۲ گرم

* ورق ژلاتین: ۳ گرم

* نسکافه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. شکر و گلوکز رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا به رنگ کاراملی در بیاد.

بیشتر بخوانید  آمار فروش طرح تابستانه کتاب ۱۴۰۰، در دو روز نخست اعلام شد

2. خامه صبحانه رو در مایکروفر گرم کنید و نسکافه رو بهش اضافه کنید.

3. شکر کاراملی شده رو به خامه اضافه کنید و مجددا روی حرارت قرار بدید تا یکدست بشه.

4. ژلاتین رو در آب سرد خیس کنید و بعد از اینکه نرم شد، روی حرارت غیر مستقیم قرار بدید تا حل بشه.

5. ژلاتین حل شده رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه.

6. در آخر، کره رو اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط بشه.

نکات:

* حتما مواد رو تا زمانی که داغ هستند از صافی رد کنید تا صاف و یکدست بشه.

* حتما این دستور پخت رو امتحان کنید و نظرتون رو برام بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید