مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

کارپاچیو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


یک قاشق سوپ خوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ کنید. گوشت گاو (یا گوساله یا ماهی) را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید 45 دقیقه در حرارت پایین، در روغن تفت ببیند.

طرز تهیه کارپاچیو

مواد لازم
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
فیله گوشت گاو چرب 300 گرم
نخود فرنگی 100 گرم
لیموی برش داده شده 1 عدد
مواد لازم برای تهیه سس کارپاچیو
زرده تخم مرغ 1 عدد
خردل 3 قاشق سوپ خوری
آبلیمو یک چهارم فنجان
روغن زیتون 75 میلی گرم
خامه غلیظ 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کارپاچیو

طرز تهیه

یک قاشق سوپ خوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ کنید. گوشت گاو (یا گوساله یا ماهی) را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید 45 دقیقه در حرارت پایین، در روغن تفت ببیند. سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آنکه سرد شد، آن را در یک پوشش آلومینیومی بپیچید و بگذارید 20 دقیقه در فریزر بماند.

برای تهیه سس زرده تخم مرغ، خردل و آب لیمو را در یک کاسه بریزید سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب حاصل ضخیم شود. حالا نمک و فلفل را به آن بیفزائید.

پس از 20 دقیقه، گوشت ها را از فویل خارج کرده و آنها را با یک چاقوی تیز به صورت برش های باریک درآورید و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. حالا سس آماده شده را روی آنها ریخته و فلفل، نمک و خردل را رویشان بپاشید.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه راجما پوری یک غذای هندی تند و خوشمزه


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *