نحوه خشک کردن به
به ( Quince ) میوه ای زرد که مربای آن طرفداران بسیاری دارد.
میوه به معروف است به سیب طلایی و برای درمان بسیاری از بیماری ها از قبیل افسردگی ، زخم معه و بیماره های قلبی از گذشته تا کنون مورد استفاده بوده است.
به در طب سنتی با نام «سفرجل» آورده شده است. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده ، به موجب یبوست مزاج میگردد اما مصرف دمنوش به ، شما را از این عوارض دور نگه می دارد .
دمنوش به یک نوشیدنی مفید خانگی است که برای آرامش و راحتی اعصاب بسیار مفید است.
خشک کردن به برای دمنوش
برای خشک کردن به مراحل زیر را طی کنید:
-
ابتدا به را به خوبی شسته تا پرزهای روی آن از بین بروند، بعد آن را برش داده و هستههای میوه به را جدا کنید. -
در این مرحله به را رنده یا خورد کرده
نکته : برای رنده کردن به از یک رنده درشت استفاده کنید. -
به رشته شده را به روش های مورد علاقه خود (شوفاژ،بخاری ، فر) خشک کنید .
نکته: نباید بهها به قدری خشک شوند، که با فشار دست خرد شوند ،ذ بعد از خشک شدن باید بافت نرمی داشته باشند. -
در این مرحله به را به اصطلاح بو میدهیم. ابتدا ماهیتابه را روی حرارت قرار داده ، سپس به های خشک شده را در ماهیتابه ریخته ، و مدام بهم بزنید .
نکته:
برای بو دادن به، نیازی به روغن نیست، بههای رنده شده امکان دارد به هم بچسبند ، اما وقتی تفت داده شوند، از هم جدا میشوند.
در زمان تفت به های کوچکتر میسوزند که جای نگرانی نیست -
بعد از اینکه بهها کاملا تفت دادعه شد و قهوهای رنگ شدند، ماهیتابه را از روی گاز برذاشته و زمان دهید تا خنک شود. سپس به های بو داده شده را درون یک ظرف شیشهای بریزید، و در محیطی بدون رطوبت نگهداری کنید.
طرز تهیه دمنوش به
ابتدا باید به را تمیز بشوید و با رنده درشت رنده کنید.بعد داخل یک سینی بزرگ بریزید و خشک کنید.
بعد از اینکه به رطوبتش را از دست داد و خشک شد آن را در یک تابه بریزید و روی حرارت کم تفت دهید . به را مدام هم بزنید تا نسوزد و تغییر رنگ دهد و مثل چای شود.
به های حرارت داده را پس از سرد شدن در شیشه های در دار بریزید و هر بار که خواستید از آن استفاده کنید مانند چای معمولی یک قاشق از آن را بردارید و دم کنید. اگر هم دوست داشتید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید و نوش جان کنید.
خشک کردن میوه به چند روش در منزل
خواص به
-
کاهش استرس با مصرف به : میوه به با دارا بودن آنتی اکسیدان های مختلف در خود باعث رفع استرس و اظطراب در فرد می شود. -
خاصیت ضد التهابی به : این میوه سرشار از ویتامین C است و توانایی این را دارد که 25 درصد از نیاز روزانه بدن انسان به این ویتامین را تامین کند. ویتامین C هم بدن را ایمن و در برابر بیماری های التهابی مقاوم می کند. -
به برای مبارزه با بیماری سرطان : از خواص بی نظیر این میوه خوشمزه وجود آنتی اکسیدان ها در آن است؛ این آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و سلول های سرطانی بدخیم را نابود می کنند هم چنین تانن موجود در دانه های ریز گوشت به از غشاهای مخاطی بدن در برابر سرطان محافظت به عمل می آورد. -
کاهش وزن با خوردن میوه به : به از آن میوه های کم کالری ولی سرشار از فیبر است؛ به طور کلی 100 گرم به خام دارای 57 کالری به همراه چربی اشباع شده و سدیم بوده و کلسترول پایینی دارد. -
درمان زخم معده با خواص به : به با داشتن فنول در خود باعث تسکین دردهای ناشی از زخم های معده شده و توصیه می شود برای تسکین درد های معده خود از دم نوش به استفاده کنید هم چنین از ترکیب عسل با به غافل نشوید که در درمان بیماری های عفونی روده، اسهال ،یبوست و کولیت معجزه می کند. -
جلوگیری از پیری زودرس از خواص به : از دیگر خواص به آنتی اکسیدان های آن هستند که توانایی مبارزه با رادیکال های آزاد بدن را دارند و با این کار موجب جلوگیری از پیری زود رس می شوند. هم چنین در این راستا از بیماری های قلبی عروقی و سکته های مغزی نیز پیش گیری می شود. -
درمان کردن استفراغ و حالت تهوع از فواید به |: برای درمان حالت تهوع یا استفراغ فردی می توان به را به صورت پخته یا دمنوش مصرف کرد؛ این میوه ادرار آور است و به دفع سموم و مایعات بدن کمک می کند. -
ضد ویروسی بودن میوه به : از سایر خواص به می توان به این مورد اشاره داشت که دارای خاصیت ضدویروسی بالایی است؛ به گونه ای که فنول های این میوه در برابر بیماری های ویروسی سرماخوردگی ، آنفولانزا مقاومت بدن را افزایش می دهند.