چگونه خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهیم؟


چگونه خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهیم؟

چگونه خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهیم؟

معمولا آرتروز به دلیل برخی کاستی ها ظاهر می شود. ما به کمبود مواد مغذی و ریز عناصر ضروری می اندیشیم. برای مقابله با ساییدگی و تخریب غضروف مفصلی، حتما مواد معدنی کافی مصرف کنید.

بدن خود را با ریزمغذی های لازم پر کنید

سلنیوم خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارد و از پیری سلول ها به ویژه بافت های مفاصل جلوگیری می کند، علاوه بر سلنیوم، ویتامین ها نیز مورد نیاز است. E قدرت و کارایی سلنیوم بدن خود را تامین کنید.حواستان به کمبود ویتامین باشد دی ندارد.

متاسفانه زندگی شهری، نوع پوشش، آلودگی هوا و… باعث کمبود ویتامین شد دی تبدیل شدن به یکی از رایج ترین مشکلات در جامعه امروزی. بهتر است همه افرادی را بشناسید که آرتروز از کمبود ویتامین رنج می برید دی دارند.

چگونه خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهیم؟

هر روز 6000 پیاده روی داشته باشید

به طور کلی کار انسان افراطی است. برخی از افراد آنقدر ورزش های سنگین انجام می دهند که دیگر غضروف ندارند. برخی دیگر اکثرا خانه دار هستند و حرکت نمی کنند.

باید بدانید که یکی از عوامل تخریب غضروف، عدم فعالیت آن است. بنابراین، لذت ببرید آرتروز بخصوص آرتروز از زانوهای خود بلند شوید، در خانه بمانید و بنشینید.محققان دانشگاه بوستون

نتیجه گرفته شد افرادی که روزانه 6000 قدم راه می روند در خطر هستند آرتروز كاهش دادن. با خیال راحت ماشین خود را در پارکینگ منزلتان پارک کنید و در خیابان یا کوچه قدم بزنید.

در این صورت، یک سرویس عالی برای کاهش ترافیک شهری و همچنین کاهش ریسک آرتروز رداید. محققان همچنین توصیه می کنند که افراد مبتلا به آرتروز با 3000 قدم در روز شروع کنند و 6000 قدم در روز راه بروند..

چگونه خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهیم؟

دو تا سه بار در هفته کلم بخورید

بروکلی نیز مانند کلم بروکلی حاوی ترکیباتی است که مانع از تولید آنزیم هایی می شود که به غضروف آسیب می زند. این ترکیبات گلوکوزینولات نامیده می شوند.

بیشتر بخوانید  مهمترین علائم سرطان پاراتیروئید چیست؟

بوی خاص کلمه به دلیل همین ترکیبات گوگردی است که گاهی باعث می شود بینی خود را نگه دارید. اما همین ترکیبات تولید کننده بو دارای خواص ضد التهابی بالایی هستند که سلامت غضروف را بهبود می بخشد..توصیه اکید

باید هفته ای دو تا سه بار انواع کلم به خصوص کلم بروکلی بخوریم. توصیه می کنیم از پخت طولانی مدت این غذاها خودداری کنید زیرا باعث کاهش مواد مغذی می شوند..

زردچوبه را پیدا کنید

زردچوبه را به همه غذاهای خود اضافه کنید. زردچوبه حاوی ترکیبی مهم و مفید به نام کورکومین است. این رنگدانه خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و یک عامل ضد التهابی طبیعی فوق العاده است که تاثیر مثبتی در تسکین درد دارد. آرتروزاو دارد.

کورکومین به عنوان نوعی ماده ضد خوردگی در سلول ها و مفاصل بدن عمل می کند. در نتیجه از تخریب غضروف ها جلوگیری می کند. به خاطر داشته باشید که فلفل سیاه، زنجبیل و همچنین روغن زیتون خواص مشابهی دارند.

چگونه خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهیم؟

چند کیلو کم کنید

مقداری (از جمله من) چاق هستند. برعکس، کسانی هستند که با وجود چند کیلو اضافه، خود را قلیان می دانند. هر دوی این تصاویر ذهنی اشتباه و البته مضر هستند. بهتر است این پوندها را بدانید

بیش از حد فشار زیادی به مفاصل به خصوص مفصل زانو وارد می کند. به یاد داشته باشید که هنگام راه رفتن، زانوهای شما سه برابر بیشتر تحت فشار قرار می گیرند. در نتیجه، باید تا حد امکان فشار را از روی زانوهای خود بردارید.

از دست دادن 5 پوند ممکن است بی اهمیت به نظر برسد، اما فشار روی زانوهای شما را تا 15 پوند کاهش می دهد. وزن کم کنید و همان 6000 قدم را در روز انجام دهید.

بیشتر بخوانید  کشورهای مختلف جهان در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

هر روز شیر بنوشید

نتایج یک مطالعه آمریکایی نشان می دهد که شیر برای مبارزه با چربی کم است آرتروز به خصوص برای خانم ها موثر است. مصرف و افزایش تدریجی مصرف شیر در طول هفته برای افزایش قدرت

و همچنین ضخامت غضروف مفید است. اگر از طرفداران لبنیات نیستید، هفته ای سه لیوان آن را شروع کنید. سپس این مقدار را به 4 تا 6 لیوان در هفته افزایش دهید. یکشنبه ها

سپس ۷ لیوان یا بیشتر بنوشید. به خاطر داشته باشید که غضروف خیلی سریع نازک شده و ناپدید می شود. بسیار مراقب باشید که این اتفاق به این سرعت برای شما رخ ندهد.

چگونه خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهیم؟

نشانه ها آرتروز

آرتروز علائم زیادی دارد اما سه علامتش بیشتر و مشخص است اول خشکی بعد از استراحت یعنی گاهی اوقات وقتی مفصل برای مدت طولانی بی حرکت است.

و اگر بخواهد کار کند به دردش می خورد. ممکن است بیمارانی را دیده باشید که با آرتروز زانو، راه رفتن از خواب بیدار شدن در صبح سخت است، اما پس از مدتی راه رفتن به حالت عادی باز می گردد.

خشکی مفاصل پس از یک دوره طولانی عدم تحرک بسیار شایع است، اما به ندرت بیش از نیم ساعت طول می کشد. نشانه دیگر کاهش انعطاف پذیری است. به همین دلیل بیماران مبتلا به آرتروز آنها نمی توانند

مفاصل را به راحتی خم و راست کنید و برای علامت بعدی که می توان آن را درد مفاصل نامید، توصیه می شود کسانی که بیش از دو هفته چنین علائمی در مفاصل دارند به پزشک مراجعه کنند.

چگونه خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهیم؟

علل آرتروز

سن:

با بالارفتن سن، آرتروز همچنین بیشتر می شود. می توان گفت ساییدگی مفاصل بخشی طبیعی از روند پیری است که در همه افراد با افزایش سن رخ می دهد، اما سن شروع آن در افراد مختلف متفاوت است. این بیماری معمولا در افراد بالای 40 سال رخ می دهد.

بیشتر بخوانید  آشنایی با داروی ریواستیگمین و اثرات درمانی آن

ژنتیک:

در برخی افراد مستعد ژنتیکی و خانوادگی آرتروز بیشتر از.

چاقی:

ساییدگی مفاصل ران و زانو در افراد چاق بیشتر و سریعتر اتفاق می افتد و آن به دلیل نیروهای زیادی است که در افراد چاق به دلیل نیروی جاذبه بر روی مفصل وارد می شود و باعث تخریب زودرس آن می شود.

به طور کلی، هر چه وزن بیشتر باشد، بار و فشار بیشتری روی مفاصل بزرگ (مانند زانوها) وارد می‌شود که منجر به خطر آرتروز در آنها افزایش می یابد.چاقی حتی بیشتر محتمل است آرتروز در دست ها نیز افزایش می یابد.

جنسیت:

آرتروز در زنان شایع تر از مردان است، اما علت آن هنوز مشخص نیست.

چگونه خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهیم؟

آرتروز چگونه ایجاد شد؟

مفاصل بدن در طول روز و به دلیل فعالیت بدنی مرتباً در معرض ضربه قرار می گیرند و این ضربات مرتباً باعث آسیب به آنها به ویژه غضروف مفصلی می شود..بدن،

او تا جایی که می تواند این آسیب ها را برطرف می کند. بنابراین در طول زندگی مفاصل بدن دائما در حال آسیب و ترمیم هستند.گاهی اوقات شدت آسیب مفصل بیشتر از توانایی بدن برای التیام است

یا به دلایلی توانایی بدن در ترمیم خود کاهش می یابد و نمی تواند آسیب های طبیعی را به طور منظم ترمیم کند. در این موارد غضروف مفصلی به تدریج تحلیل می رود و این شروع کار است آرتروز است.ابتدا سطح غضروف را بتراشید

و لایه لایه می شود. با هر آسیب، بخشی از غضروف برداشته می شود، تا زمانی که غضروف به تدریج ضخیم شود. کاهش ضخامت غضروف که در رادیولوژی به صورت کاهش فاصله مفصل دیده می شود، یکی از علائم اولیه ساییدگی و پارگی مفصل است..

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید