چگونه بورانی هویج درست کنیم


یکی از خوشمزه ترین و متنوع ترین بورانی ها بورانی هویج است که بسیار پرطرفدار است و در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود.در این قسمت از مطلب طرز تهیه بورانی هویج را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه بورانی هویج

هویج رنده شده: شش تا هفت عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
عصاره ماست: دویست گرم
سیر له شده: یک حبه
نمک: به میزان لازم
زیتون سیاه برای تزیین: به میزان لازم


 هویج بورانی

طرز تهیه بورانی هویج

در دستور تهیه لوبیا سبز هویج ابتدا نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید سپس هویج خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا هویج نرم شود و بگذارید خنک شود سپس ماست را با سیر و نمک خوب مخلوط کنید و هویج خنک شده را به ماست اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
در مرحله آخر طرز تهیه بورانی هویج، مواد را با قاشق مانند قاشق بستنی در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با روغن زیتون تزئین کنید، نوش جان کنید.



طرز تهیه دو نوع بورانی هویج

دستور پخت هویج بورانی ارومیه

این دسر یکی از بورانی های خوشمزه و پرطرفدار است که کاملا گیاهی و مفید بوده و طعمی متفاوت دارد، برای آموزش طرز تهیه این غذای آسان و خوشمزه با ما همراه باشید.


عناصر

برنج/ یک و نیم پیمانه
لپه / پینت
هویج / 5 عدد
پیاز / 2 عدد
نعنا و جعفری خرد شده/یک فنجان
رب / 2 قاشق
عصاره مرغ یا گوشت / یک عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه/ به میزان لازم

باید بخوانید:

فواید و خواص بی نظیر هویج + عکس

فواید و خواص بی نظیر هویج + عکس

بیشتر بخوانید  مراحل تهیه خاشو غذای ارمنی بی نظیر و خوشمزه مرحله به مرحله

برای آشنایی با فواید فوق العاده و شگفت انگیز هویج با من همراه باشید تا با خواص عالی هویج و آب هویج بیشتر آشنا شوید. هویج و خواص فوق العاده هویج جوان و…


طرز تهیه بوران هویج خوشمزه

ابتدا مقداری لپه را در آب خیس کنید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت دهید تا پخته شود سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. حالا پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود، هویج رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس در تابه را ببندید و 5 دقیقه صبر کنید تا نرم شود. در این مرحله لپه های پخته شده را به همراه رب، نمک و ادویه ها اضافه کرده و هم می زنیم سپس سه پیمانه آب به این مخلوط اضافه می کنیم و اجازه می دهیم همه مواد بپزند.


دستور پخت بورانی هویج

وقتی هویج ها کاملا نرم شدند می توانید برنج را به همراه آب مرغ یا گوشتی که در آب حل شده است اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا حدود 5 دقیقه بجوشد. جعفری و نعناع خرد شده.
در آخر مقدار نمک این غذا را چک کنید و هر 5 دقیقه یکبار هم بزنید تا نچسبد، در صورت نیاز می توانید کمی آب اضافه کنید و بعد از چند دقیقه به محض پخته شدن برنج، حرارت زیر را خاموش کنید. . و بعد از 20 دقیقه سرو کرده و میل کنید (تا برنج بهتر پخته و جا بیفتد) این غذا را می توانید با سیر، ماست، نان و سبزیجات میل کنید.

بیشتر بخوانید  17 خاصیت بی نظیر میوه سورسوپ


دیدگاهتان را بنویسید