یکی از خوشمزه ترین و متنوع ترین بورانی ها بورانی هویج است که بسیار پرطرفدار است و در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود.در این قسمت از مطلب طرز تهیه بورانی هویج را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه بورانی هویج
هویج رنده شده: شش تا هفت عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
عصاره ماست: دویست گرم
سیر له شده: یک حبه
نمک: به میزان لازم
زیتون سیاه برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه بورانی هویج
در دستور تهیه لوبیا سبز هویج ابتدا نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید سپس هویج خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا هویج نرم شود و بگذارید خنک شود سپس ماست را با سیر و نمک خوب مخلوط کنید و هویج خنک شده را به ماست اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
در مرحله آخر طرز تهیه بورانی هویج، مواد را با قاشق مانند قاشق بستنی در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با روغن زیتون تزئین کنید، نوش جان کنید.
دستور پخت هویج بورانی ارومیه
این دسر یکی از بورانی های خوشمزه و پرطرفدار است که کاملا گیاهی و مفید بوده و طعمی متفاوت دارد، برای آموزش طرز تهیه این غذای آسان و خوشمزه با ما همراه باشید.
عناصر
برنج/ یک و نیم پیمانه
لپه / پینت
هویج / 5 عدد
پیاز / 2 عدد
نعنا و جعفری خرد شده/یک فنجان
رب / 2 قاشق
عصاره مرغ یا گوشت / یک عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه/ به میزان لازم
باید بخوانید:
فواید و خواص بی نظیر هویج + عکس
برای آشنایی با فواید فوق العاده و شگفت انگیز هویج با من همراه باشید تا با خواص عالی هویج و آب هویج بیشتر آشنا شوید. هویج و خواص فوق العاده هویج جوان و…
طرز تهیه بوران هویج خوشمزه
ابتدا مقداری لپه را در آب خیس کنید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت دهید تا پخته شود سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. حالا پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود، هویج رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس در تابه را ببندید و 5 دقیقه صبر کنید تا نرم شود. در این مرحله لپه های پخته شده را به همراه رب، نمک و ادویه ها اضافه کرده و هم می زنیم سپس سه پیمانه آب به این مخلوط اضافه می کنیم و اجازه می دهیم همه مواد بپزند.
وقتی هویج ها کاملا نرم شدند می توانید برنج را به همراه آب مرغ یا گوشتی که در آب حل شده است اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا حدود 5 دقیقه بجوشد. جعفری و نعناع خرد شده.
در آخر مقدار نمک این غذا را چک کنید و هر 5 دقیقه یکبار هم بزنید تا نچسبد، در صورت نیاز می توانید کمی آب اضافه کنید و بعد از چند دقیقه به محض پخته شدن برنج، حرارت زیر را خاموش کنید. . و بعد از 20 دقیقه سرو کرده و میل کنید (تا برنج بهتر پخته و جا بیفتد) این غذا را می توانید با سیر، ماست، نان و سبزیجات میل کنید.