مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

چگونه با کدو حلوایی سس درست کنم؟

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه سس کدو حلوایی به 4 روش ساده و خوشمزه در خانه

سس کدو حلوایی یک ادویه خوشمزه و متفاوت برای غذای شماست. ادویه بر پایه کدو سبز و بسته به اینکه با چه موادی ترکیب شود می تواند طعم های متفاوت و خوشمزه ای ایجاد کند.
اگر دوست دارید غذاها و ادویه های مختلف را امتحان کنید، سس کدو تنبل می تواند انتخاب خوب و آسانی باشد. سس کدو حلوایی یک ادویه بی نظیر با طعمی متفاوت است که در عرض 15 دقیقه می آید و می توانید آن را با برخی غذاها مانند ماکارونی و اسپاگتی استفاده کنید و طعم متفاوت و هیجان انگیزی را تجربه کنید.

1. طرز تهیه سس کدو حلوایی با پنیر خامه ای

این سس خامه ترش شیرین همراه با کیک زنجبیلی مانند نان زنجبیلی می تواند یک عصر عالی و دلچسب باشد.


سس کدو تنبل


اجزاء

پوره کدو حلوایی 410 گرم
پودر قند 450 گرم
پنیر خامه ای 225 گرم
دارچین نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری اسانس پرتقال


دستور آشپزی:

ابتدا پودر قند و پنیر خامه ای را در ظرف مناسبی با همزن یا دستی با همزن یا همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکدست شود.
حالا پوره کدو حلوایی، اسانس پرتقال و دارچین را به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ خردلی یکدستی به دست آید.
سس کدو تنبل شما به همین راحتی آماده است.


سس کدو تنبل

2. طرز تهیه سس کدو حلوایی با شکر قهوه ای

رنگ این سس بر خلاف حالت قبلی به دلیل افزودن شکر قهوه ای کاراملی می شود و به دلیل طعم شیرینی که دارد علاوه بر شیرینی از آن استفاده می شود. با این مقدار مواد حدود یک لیوان سس کدو حلوایی خوشمزه خواهید داشت.

بیشتر بخوانید  فواید و خواص بی نظیر هویج + عکس


اجزاء

پوره کدو حلوایی 4 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه شکر قهوه ای
یک قاشق غذاخوری کره بمالید
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری


دستور آشپزی:

تمام مواد را در یک قابلمه کوچک بریزید و هم بزنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
حرارت را ادامه دهید تا مایه شروع به غلیظ شدن کند، پس از چند جوش و زمانی که سس کدو حلوایی به غلظت دلخواه رسید، می توانید حرارت را خاموش کرده و بگذارید سس خنک شود.

نکته: هرچه سس کدو تنبل تندتر باشد، غلیظ تر می شود، اما باید اجازه دهید حداقل به اندازه فرنی غلیظ شود.

این سس را می توانید در کنار کیک های خوشمزه خانگی خود استفاده کنید. در ضمن اگر سس کدو حلوایی شما به اندازه کافی غلیظ است، می توانید آن را در قیف بریزید و روی کیک را با آن تزئین کنید.
کدو و کدو حلوایی تفاوت چندانی با هم ندارند و طعم بسیار مشابهی دارند. توضیح دهید که کدو تنبل رنگ تیره و ظاهری کشیده دارد اما کدو حلوایی گرد و نارنجی است. اما اگر کدو و کدو حلوایی را در این غذاها جایگزین کنید، تفاوت طعم زیادی نخواهید داشت.

3. طرز تهیه سس کدو حلوایی با سیر و پیاز

طعم سیر و پیاز همراه با کدو سبز طعم و عطر آن را خوشمزه می کند. علاوه بر این، این سس ادویه خوبی برای گیاهخواران است. حتما امتحان کنید.


اجزاء

کدو یا کدو 500 گرم
پیاز متوسط ​​یک عدد
سیر یک چن
یک عدد هویج
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده (اختیاری) به مقدار کم برای طعم دادن
روغن 2 قاشق غذاخوری
جوز هندی (اختیاری) در مقادیر کم
به میزان لازم نمک اضافه کنید

بیشتر بخوانید  خاصیت دارویی و درمانی پنیرک (گیاه سبزه توله)


طرز تهیه سس کدو حلوایی


دستور آشپزی:

در تابه مناسب کمی روغن بریزید و سیر و پیاز خرد شده را خوب تفت دهید. سپس کدو تنبل و هویج رنده شده را اضافه کنید. وقتی همه مواد کمی نرم شدند، وقت آن است که بقیه ادویه ها را اضافه کنید. جعفری خرد شده، زنجبیل رنده شده، جوز هندی و نمک را اضافه کنید و سس را امتحان کنید تا طعم دلخواه را بگیرد. حالا همه مواد را خوب مخلوط کرده و مخلوط کنید و سس را از روی حرارت بردارید.
می توانید این سس را با مواد مختلف مانند پاستا امتحان کنید و طعم جدیدی را تجربه کنید.

4. طرز تهیه سس کدو تنبل با شیر سویا

می توانید از این سس روی پاستا استفاده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.


اجزاء

کدو حلوایی یا پوره کدو حلوایی سه چهارم فنجان
3 حبه سیر را له کنید
یک عدد پیاز
شیر سویا یا شیر ساده سه چهارم لیوان
مریم گلی خشک یک قاشق چایخوری
یک سوم گردوی خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
نصف قاشق چایخوری نمک

باید بخوانید:


دستور آشپزی:

در تابه ای مناسب روغن زیتون و پیاز خرد شده را بریزید و بعد از چند دقیقه سیر له شده را اضافه کنید تا خوب بجوشد و پیاز طلایی و سبک شود.
مریم گلی را به محتویات تابه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر محتویات تابه را تفت دهید.
حالا حرارت را کم کنید و شیر سویا و پوره کدو تنبل یا پوره کدو را به تابه اضافه کنید. همه مواد را به آرامی هم بزنید و خوب هم بزنید. 5 دقیقه طول می کشد تا مواد بپزند.
بعد از این مدت فلفل، مغزهای خرد شده را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا سس کدو حلوایی خوب بپزد و غلیظ شود.
بنابراین سس کدو حلوایی شما آماده است و می توانید آن را در بشقاب پاستا بریزید و در صورت تمایل با پارمزان و کمی آرد سوخاری سرو کنید.

بیشتر بخوانید  آشنایی با شربت افرا و خواص بی نظیری که تاکنون نمیدانستید !

کدو تنبل یکی از صیفی جات مفید است که با وجود خواص فوق العاده ای که دارد کمتر مورد توجه قرار گرفته است. علاوه بر سس کدو حلوایی که طرز تهیه آن را شرح داده ایم، آش کدو حلوایی، آش کدو حلوایی، حریره و پودینگ کدو حلوایی و کتلت کدو تنبل از دیگر گزینه های خوشمزه ای است که می توانید در فصل پاییز طبخ کنید و از خواص بی نظیر این برکت می توانید بپزید. شاد و سلامت باشید.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *