اگرچه این کمیته هنوز تشکیل نشده و تصمیمی نگرفته است و هنوز نمی توان در مورد نتیجه آن اظهار نظر کرد ، اما می توان نکاتی را در مورد این تصمیم مجلس بیان کرد. نخست ، حاکمیت سایبری ضروری است و در یک جامعه مجازی رو به رشد ، تعیین قوانین و چارچوب های مناسب می تواند اقتصاد دیجیتال را تحریک کرده و رضایت جامعه را افزایش دهد.
ثانیاً ، متن منتشر شده هرگز نمی تواند محافظت شود. این امر نه تنها وضعیت حاکمیت سایبری در کشور را بهبود نمی بخشد ، بلکه سیستم حکمرانی در دنیای واقعی را تضعیف و متزلزل می سازد و ابتکار دولت مسئول را به نهادهای غیرمسئول واگذار می کند. اختیارات دولت و شخص رئیس جمهور در اعمال حاکمیت و نظارت ناتوان است و حتی توانایی نمایندگان مجلس برای نظارت بر اقدامات در این زمینه تضعیف می شود.
سوم ، در صورت تصویب این پروژه ، مطمئناً با بی نظمی های بیشتری در مدیریت فضای مجازی در کشور روبرو خواهیم شد. چهارم ، بسیاری از صاحبان مشاغل و حتی رسانه های محلی با این طرح مخالف هستند ، بنابراین آنها در اجرای آن مشارکت نخواهند کرد و بدیهی است که از مشاغل م effectiveثر پشتیبانی نمی کنند.
پنجم ، در شرایطی که اعتماد مردم و دولت به شدت تضعیف شده است ، این طرح فاصله بین مردم و دولت را بیشتر می کند و از احساس امنیت مردم می کاهد.
و نکته آخر اینکه در جامعه ای با فقر فزاینده ؛ فساد ، تبعیض ، افزایش تورم و بیکاری.
* نماینده سابق مجلس و فعال سیاسی اصولگرا
27215