چرا هر کیلو گوشت ۴۰ هزار تومان گران‌تر به دست مصرف کننده می‌رسد؟




مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک گفت: در حال حاضر میانگین قیمت هرکیلو دام سبک زنده در بازار ۵۰ هزارتومان است و گوشت آن را می‌توان با قیمت ۱۱۰ تومان به دست مصرف کننده رساند. سوال اینجاست که چرا مصرف کننده باید برای خرید یک کیلو گوشت گوسفندی۱۵۰ هزارتومان هزینه کند؟

بیشتر بخوانید  یاندانشان: کوه‌های آتشفشانی چین، مقصدی برای دل‌جویی از طبیعت وحشی | ۱۱۵۰ متر ماجراجویی در دل تاریخ زمین +ویدئو

دیدگاهتان را بنویسید