مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

چرا موقع سرخ کردن غذا روغن کف می کند؟

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


علت ایجاد کف در هنگام سرخ کردن غذا

همه غذاها دارای رطوبت هستند. وقتی مقدار کمی رطوبت روی سطح غذا وجود دارد، زمان تماس با روغن داغ کف می کند یا کمی می جوشد.
برای جلوگیری از کف کردن یا کمتر کف کردن روغن هنگام سرخ کردن غذا. آب برخی از غذاها مانند کاکائو را از سبزیجات گرفته و ماهی و مرغ را با دستمال خشک کنید تا کمتر کف کند. همچنین هنگام سرخ کردن غذا یک قاشق چوبی را در روغن قرار دهید تا روغن کف نکند.

برای استفاده مجدد از روغن، هر چه میزان رطوبتی که روغن جذب می کند و میزان رطوبت موجود در غذا بیشتر باشد، روغن زودتر خراب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب تابه خودداری کنید زیرا به این ترتیب رطوبتی که از غذا تبخیر می شود به روغن برمی گردد و روغن بیشتر کف می کند.


روغن کف دار

چگونه از کف شدن روغن جلوگیری کنیم

برای ایمنی، هرگز سرخ کن را با روغن بیش از یک سوم حجم آن پر نکنید. قبل از افزودن آن به روغن داغ، مطمئن شوید که تا حد ممکن خشک باشد. این کار را می توان با حوله، دستمال و … یا با آرد پوشاندن سطح غذا انجام داد.
همیشه با احتیاط از انبر یا سبد سرخ کن برای افزودن مواد مغذی به روغن استفاده کنید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی ترشی زیتون شور
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *