طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب هورام آباد، کلید واژه ایثار در کشور ما طیف وسیعی از مردم ، شهدای انقلاب اسلامی و مورخان قبل و بعد از پیروزی باخمان 57 و شهدای دفاع مقدس را شامل می شود ، که از آنها سربازان ، جانبازان ، آزادگان ، خانواده ها هستند. شهدا و ایثارگران از اولاد هستند. آنها بخشی از ارکان شریعت هستند و برای بقای مال و میهن لازم هستند.
اگرچه دولت های پس از جنگ از انقلاب اسلامی ظهور کردند ، اما هیچ یک از آنها موفق به استفاده از حق ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم شهدا نشدند ، در حالی که شهدا شاهدان زنده و اسناد حقانیت ملت هستند و نیاز به توجه بیشتری دارند. از فرهنگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باید نهادینه شده و به نسل های آینده منتقل شود ، اما متأسفانه این دیدگاه نادیده گرفته می شود.
در همین حال ، شهدای لرستانی که روزگاری در 8 سال حفاظت مقدس برای نجات دین و کشور ایمان راسخ و اراده ای پولادین داشتند ، نه تنها با عزت خود مکان مناسبی در هرارآباد پیدا نکردند ، ظاهرا پس از مرگ آنها هیچ مکان در این شهر این استان نمی خواهد قطعه زمینی را برای شهدای متوفی و والدین شهدا مشخص کند ، گرچه شاید در این بی اعتنایی نظر رایج در شهرداری این است که شهدا متعلق به گذشته هستند و برای آنها هماهنگ با دیگر مقامات دولتی است. و مقامات فقط گاهی آنها شعار می پذیرند و شعار می دهند ، اما در مناطق مختلف جامعه به آن نقشی مدرن نمی دهند. البته افراد زیادی با این دیدگاه در بدنه اداری یک کشور حضور دارند.
شهرداری خرم آباد زمین شهدای متوفی را مشخص نکرد
محمود زرین جویی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در نشست ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: ترویج و توسعه فرهنگ غنی ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا این یکی از وظایف اصلی در امور ایثارگران و همه دستگاه های اجرایی است.
وی افزود: برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و همچنین انتقال رشادت ها ، رشادت ها و شهادت ها به نسل های آینده ، باید تلاش کنیم تا با حضور و برگزاری جلسات منظم شورای شورای عالی گام های مثبتی در راستای این فرهنگ برداریم. ترویج ایثار و فداکاری .شهادت. “
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان با اشاره به برگزاری کنگره ملی 6 هزار و 300 شهید لرستانی گفت: به منظور برگزاری کنگره ملی 6 هزار و 300 شهید لرستان 22 کمیسیون برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج آن تشکیل شد. فرهنگ ایثار و شهادت. او فعال است.
یادآوری مصوبه آخرین جلسه فرهنگ ایثار و شهادت که بر اساس آن شهرداران استان موظف شدند زمین مربوط به شهدای متوفی را در گلزار شهدا شناسایی و به شهدا تحویل دهند و بنیاد پیشکسوتان ظرف 15 روز. مطابق با مصوبه فوق ، این زمین توسط مدیر کل شهرداری ها و شوراها در اکثر شهرداری های استان تعیین شده است ، اما در مرکز استان شهرداری صراحتاً اعلام کرده است که این زمین در آینده تعیین می شود روستای بلیوند در خارج از شهر. رضا ، تاکنون اقدامی انجام نشده است.
ما هیچ زمین مازادی برای توزیع به شهدای متوفی نداریم
محمد شریفی شهردار هورام آباد نیز در یک کنفرانس ویدیویی گفت: “ما هیچ زمین اضافی در گلزار شهدا و بهشت رضا برای توزیع به شهدا نداریم و در حال پیگیری سایت جدید در دست ساخت در منطقه بلیوند در خارج از شهر هستیم. “منصوب شده توسط معاون وزیر ساخت و ساز در آینده ، زمینی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران اختصاص خواهد یافت.
شهدای متوفی باید در اسرع وقت در شهر مستقر شوند
محمود ثمینی معاون سیاسی استاندار لرستان نیز در پاسخ به سخنان شهردار خرم آباد با طرح این س :ال که: “اگر والدین شهدا به رحمت خدا بروند ، کجا باید آنها را به خاک بسپاریم؟” وی اظهار داشت: باید در اسرع وقت و در توطئه شهدا یا در مجاورت محل مناسبی برای شهدای متوفی و والدین شهدا فراهم شود.
وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران ، فرماندار و شهردار خرم آباد باید در اسرع وقت جلسه مشترکی برگزار کنند و زمین مذکور را خیلی سریع و زمین در شهر را برای جانبازان متوفی و والدین شهدا مشخص کنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان گفت: اگر امروز در این مواضع هستیم و موفق به خدمت به مردم می شویم مدیون خون شهدا و ایثارگران هستیم ، امنیت و ثبات کشور مدیون قربانیان شهدا و خانواده های آنها “.
ما هیچ چیز مهمتر از رسیدگی به امور شهدا نداریم
این سخنان و لهجه های معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان ، در حالی که در جلسه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ، که در تاریخ 28 مه سال جاری برگزار شد ، گفت که در جلسات شورای برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ، ما بارها و بارها گفته ایم كه می توان برای شهدای متوفی قطعه ای شهادت تعیین كرد ، اما علی رغم اینكه شهرداری بارها وعده داده است ، اما تاكنون اقدامی انجام نشده است ، در این جلسات ما یک دوره برای گفتن چیزی ، نوشتن دقیقه داشته باشید اما اقدامی انجام نمی شود.
وی با بیان اینکه ما چیزی بیش از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و رسیدگی به امور ایثارگران مهم نداریم ، اظهار داشت: شهرداران سراسر استان به ویژه شهردار مرکز استان موظف به شناسایی قسمت مربوط به آن مرحوم هستند شهدا و تحویل آن به بنیاد شهید.
اکنون این س arال مطرح می شود که هزینه توزیع یک قطعه زمین در جوار شهدا به شهدای متوفی و والدین شهدا برای سازمان بزرگ و طولانی شهرداری خرم آباد چقدر است ، بنابراین از اجرای مصوبه خودداری می کند.
انتهای پیام / 645 / ش