چرا رئیس سازمان خصوصی سازی ممنوع الخروج شد؟


مجله دلگرم: رئیس سازمان خصوصی سازی ممنوع الخروج شد، اما شما تعجب می کنید که اتهامات وی چیست و چرا ممنوع الخروج شده است؟


نماینده اردبیل: رئیس سازمان خصوصی سازی بدهکار کلان بانکی است


نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: بررسی پرونده تسلیم کشتارگاه اردبیل نشان می دهد که رئیس سازمان خصوصی سازی کشور که با شرکای خود در مزایده برنده شده است. بدهکار بزرگ بانکی است.


یکی از اخباری که چند روزی است در صفحه اول منتشر شده مربوط به کارخانه گوشت صنعتی اردبیل است. این مجموعه یک شرکت سهامی خاص است که در سال 1367 در زمینی به مساحت 50 هکتار تاسیس شد.


پیش از واگذاری مجتمع صنعتی بومی اردبیل به بخش خصوصی (انتقال به پوری حسینی، رئیس سازمان خصوصی سازی)، طبق آخرین تغییرات؛ «91.4 درصد» از کل سهام شرکت مجتمع صنعتی گوشت اردبیل متعلق به «شرکت سرمایه گذاری بانک ملی ایران» و «شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس» و 8.5 درصد متعلق به «شرکت کشت و صنعت و دام مغان» است. . .


در شهریور ماه 84 شرکت مدیریت سرمایه به نمایندگی از شرکت های سرمایه گذاری بانک ملی ایران و شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس اعلام کرد که قیمت پایه 22399980 سهم را در اختیار شرکت قرار می دهد. 000 ریال به این صورت است که خریدار ظرف 3 سال معامله را تسویه می کند.


احمد علیرضا بیگی، نماینده مجلس گفت که این واگذاری ها عملی بوده است. به گفته وی، پوری حسینی به عنوان رئیس سازمان خصوصی سازی این شرکت را به بخش خصوصی واگذار کرد که خریدار واقعی آن بود.

بیشتر بخوانید  آجر را در دیک قرار دهید


این در حالی است که پوری حسینی می گوید با خرید کارخانه گوشت صنعتی اردبیل از خصوصی سازی خارج شده و پس از خرید این شرکت به سازمان خصوصی سازی بازگشته است!


در روزهای اخیر دادستان اردبیل از احضار پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی به عنوان یکی از بزرگترین خریداران و سهامداران این شرکت و بازجویی از سوی دادسرا خبر داد. ضمناً پرونده مفتوح و در حال انجام است و در راستای حفظ حقوق بیت المال و حقوق بانک ملی تا زمان وصول کلیه بدهی ها بر اقدامات قانونی نظارت خواهد داشت.


سجد کاظم دلوس، نماینده صومعه سرا در گفتگو با رویداد۲۴ گفت: نمایندگان به طور جدی از آقای دیپسند وزیر اقتصاد خواسته اند تا در اسرع وقت به وضعیت سازمان خصوصی سازی رسیدگی و به ابهامات واگذاری ها پاسخ دهد.

رئیس سازمان خصوصی سازی چگونه ممنوع الخروج شد؟

این 55 نماینده پیش از این با ارسال نامه هایی به دادستان کشور و دادستان تهران خواستار صدور حکم ممنوعیت مراجعه به رئیس سازمان خصوصی سازی شده بودند که بازپرس به آن رسیدگی کرد.

نمایندگان با استناد به پایان دوران رهبری عبدالله پوری حسینی در سازمان خصوصی سازی و طرح شکایت از وی به دلیل بی توجهی به اموال عمومی و گزارش سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات در خصوص تخلفات خاص خصوصی سازی، ارائه کردند. چنین درخواستی از قوه قضائیه


منع رئیس سازمان خصوصی سازی


دیدگاهتان را بنویسید