چرا اشک سیر را خرد می کنیم چگونه از این مشکل جلوگیری کنیم؟


چرا با خرد کردن پیاز اشک می ریزیم؟

چرا با خرد کردن پیاز اشک می ریزیم؟

وقتی پیاز را پوست کنده و خلال می‌کنید، سلول‌های پیاز را پاره می‌کنید و آنزیم‌هایی آزاد می‌کنید که گازی به نام پروپانتیل سولفوکسید تولید می‌کنند.

هنگامی که این گاز به چشم شما (یا حتی بینی شما) می رسد، اشک از چشمان شما جاری می شود و اسید سولفوریک بسیار رقیق تولید می شود که چشمان شما را می سوزاند. در این مرحله مغز به چشم می گوید اشک بیشتری تولید کند و چشمان شما قرمز و متورم می شود. هر چه پیاز را بیشتر خرد کنید گاز بیشتری تولید می شود و اشک بیشتری تولید می شود.

چرا با خرد کردن پیاز اشک می ریزیم؟

برای جلوگیری از سوزش چشم بهتر است پیازها را قبل از خرد کردن در فریزر قرار دهید. دمای پایین آزاد شدن آنزیم ها را کند می کند و در نتیجه سوزن سوزن شدن و ریزش چشم را به تاخیر می اندازد.


بیشتر بخوانید  500 اسم شاخ و خفن گیمری برای پابجی

دیدگاهتان را بنویسید