تاثیر گردو بر سلامتی
بر اساس تحقیقات، گردو از قلب محافظت می کند و از رشد تومورهای سرطانی در بدن جلوگیری می کند.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) خوردن 50 گرم گردو در روز را توصیه می کند و صلیب سبز در ماربورگ آلمان نیز این موضوع را تایید می کند. گردو 65 درصد چربی دارد و خیلی زود خراب می شود پس بهتر است آجیل را در بسته بندی وکیوم بخرید و برای مدت کوتاهی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید گردو حاوی مواد معدنی و ویتامین های مختلف است.
در آجیل ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین A، ویتامین E و همچنین ویتامین های محلول در آب مانند ویتامین C، ویتامین B1، ویتامین B12، اسید فولیک، اسید پانتوتنیک و نیاسین وجود دارد. گردو حاوی آهن، روی، مس، منیزیم و فسفر است.
از دیگر مواد مفید و دارویی موجود در آجیل اسید فولیک، پلی فنول ها و تانن ها می باشد.تاثیر مثبت گردو بر سلامتی افراد به دلیل محتوای بالایشان سرشار از چربی های غیراشباع و امگا 3 هستند. اسیدهای چرب امگا 3 از تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می کند و رشد سلول های مغز و عصبی را تحریک می کند. گردو همچنین حاوی آنتی اکسیدان و فیتواسترول است که مواد ضد سرطانی هستند.
چربی موجود در گردو می تواند میزان کلسترول LDL را در کلزا کاهش دهد که از تصلب شرایین در رگ ها جلوگیری می کند. مطالعات دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مصرف مقادیر زیاد مغز خطر مرگ ناگهانی قلبی را کاهش می دهد. علاوه بر این، بسیاری از مطالعات نشان می دهد که مصرف گردو خطر حمله قلبی و گرفتگی عروق را تا 70 درصد کاهش می دهد.