پیش غذا : سوپ سبزیجات
آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 30 دقیقه – مجموعاً: 45 دقیقه
پیش غذا به همراه غذای اصلی و دسر
مواد لازم : برای 2 نفر
-*- روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
-*- پیاز کوچک – خرد شده 1 عدد
-*- سیر خرد شده 2 حبه
-*- هویج متوسط – حلقه حلقه شده 2 عدد
-*- هویج وحشی متوسط – حلقه حلقه شده 2 عدد
-*- کلم بروکلی (به تکه های کوچکتر تقسیم شده) نصف کلم
-*- فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
-*- جعفری (خرد شده) 3 قاشق غذاخوری
-*- عصاره سبزیحات 1 عدد
-*- آب 7 فنجان
طرز تهیه:
روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کرده حدودا 5 تا 7 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نرم شود.
پوست سیر را گرفته و بعد از خرد کردن به پیاز اضافه کنید.
هویج، هویج وحشی یا زردک و کلم بروکلی را نیز اضافه کنید.
حالا عصاره سبزیجات را با آب مخلوط کرده و اضافه کنید.
در آخر هم جعفری و فلفل را اضافه نمایید.
حالا درب قابلمه را بگذارید و حرارت را بالا ببرید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده به مدت 25 تا 30 دقیقه روی حرارت بگذارید تا هویج نرم شود.
سپس از روی حرارت برداشته در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.
غذای اصلی : لبو پلو ، غذای پاییزی
در فصل پاییز و زمستان که امکان خرید و دسترسی آسانتر به چغندر یا لبو زیادتر است، بهتر دیدیم طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش دهیم و یک بار امتحان کردن آن را حداقل از باب ایجاد تنوع غذایی به شما پیشنهاد دهیم.
مواد لازم :
-*- مرغ پخته و ریز خرد شده نصف یک عدد
-*- لبو پخته و خرد شده چهار عدد
-*- اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم
-*- برنج آبکش شده سه پیمانه
-*- پیاز سرخ شده یک عدد
-*- زعفران ساییده شده یک قاشق غذاخوری
-*- نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت میدهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد میکنیم.
اسفناجها را میگذاریم کمی نرم شوند. ( اسفناجها نیازی به پخت زیاد ندارند )
درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایهلایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و میگذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبوها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابهلای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه میکنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له میشود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.نوش جان
دسر : پنکیک شکلاتی
آماده سازی: 15 دقیقه – مدت انتظار: 30 دقیقه – مجموعاً: 45 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
-*- پودر شکر 30 گرم
-*- خامه پر چرب 235 گرم
-*- شیر 350 میلی لیتر
-*- وانیل 2 قاشق چای خوری
-*- روغن گیاهی 4.5 قاشق غذاخوری
-*- نمک 1/4 قاشق چای خوری
-*- شکر 100 گرم
-*- پودر کاکائو 25 گرم
-*- آرد 175 گرم
-*- بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
-*- شکلات آب شده 90 گرم
-*- توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه) به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود.
سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود.
این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند.
خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا 3 قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید.
بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید.
سپس برای خودتان قهوه آماده کنید.
روی کیک را با شکلات آب شده تزئین کنید.
و از همه مهمتر از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.