پیش بینی کارشناسان از وضعیت کابینه سیزدهم / امام صادقیس ناشی می شود؟


مریم فکری: در حدود 19 روز دیگر ، دولت سیزدهم رسماً کار خود را آغاز خواهد کرد. دولتی که قول داد مشکلات اقتصادی مردم را حل کند. اکنون همه نگاهها به او معطوف است تا تیم و کابینه خود را مشخص کند. اگرچه ممکن است تاکنون رئیس جمهور ، تیم وی و کابینه وی روشن بوده باشند ، اما این موضوع در افکار عمومی در هاله ای از ابهام است.

رئیس دولت سیزدهم البته قبل از انتخابات تأکید کرده بود که ترکیب کابینه او با کارمندانش متفاوت خواهد بود و حتی در یک زمان گفته بود که وی مدیران خود را بر اساس نخبه سالاری انتخاب می کند و هیچ جناح یا باند. خط قرمز وی بدهکار هیچ گروهی محسوب نمی شود اما نماینده کل جامعه محسوب می شود. به همین دلیل ، چندین س aboutال در مورد کابینه وی و دولت آینده وجود دارد.

بیشتر بخوانید: واکنش احمدی نژاد به لیست احتمالی نخست وزیران / برخی از نام ها در فهرست اصلی قرار نمی گیرند / ما وزیر خارجه استخوان می خواهیم

آیا معاون روحانی در دولت اصلی است؟

نگرانی در مورد هماهنگی تیم اقتصادی

اما مهم نیست که چه کسی در کابینه دولت سیزدهم باشد ، امروز انتظار می رود که افرادی که به ستاد مدیریتی وزارتخانه ها اعتماد می کنند ، صلاحیت و صلاحیت ایجاد بسیاری از مشکلات را داشته باشند ، اغلب به دلیل عدم اجرای کامل مسئولیت ها. آنها خلق شده اند ، نیستند. به همین دلیل اکثر اقتصاددانان و فعالان اقتصادی نسبت به انتخاب تیم اقتصادی دولت آینده هشدار می دهند و بر هماهنگی اعضای کابینه تأکید می کنند.

حسین صمصامی ، سرپرست سابق وزارت اقتصاد ، در مصاحبه با این خبرگزاری خبرآنلاین در رابطه با تیم اقتصادی دولت سیزدهم ، حجت الاسلام رایس با اشاره به جلسه چهارشنبه گذشته با اقتصاددانان گفت: “من نمی دانم آقای رایس در حال حاضر چه کاری انجام می دهد ، اما اگر تیم او به شکلی است که آنها به چهارشنبه هفته گذشته آمده اند ، واضح است که آنها با هم هماهنگ نخواهند شد. “

وی افزود: کسانی که روز چهارشنبه به جلسه آقای ریسی با اقتصاددانان آمدند ، اگر این ترکیب ها باشد ، قطعاً هیچ تیم هماهنگی وجود نخواهد داشت. از طرف دیگر ، آقای رییسی باید مراقب باشد تا از دلایل وضعیت فعلی هیئت دولت استفاده نكند. افرادی که صحبت می کردند گاهی عاملان شرایط فعلی بودند.

بیشتر بخوانید  مالک بادران به دلیل مصاحبه با فدراسیون فوتبال به حالت تعلیق درآمده است

رئیس سابق وزارت اقتصاد گفت. در طول جلسه ، یک نفر پیش بینی کرد که تورم فراگیر و غیرقابل کنترل خواهد بود. در پاسخ به اینکه این فرد چنین پیش بینی می کند ، می خواهم بگویم که این اتفاق افتاده و تورم از قبل کنترل نشده است.

صمصامی خاطرنشان می کند: سیاست صحیح مبادله ای ، بحث هدفمندی یارانه ها که نادرست اعمال شد ، از زمان دولت دهم آغاز شد و کسانی که در آن دولت بودند مقصر وضعیت فعلی مردم هستند و قطعاً این افراد اگر آنها می خواهند در دولت آقای اگر آنها رئیس جمهور باشند ، وضعیت فعلی ادامه خواهد یافت.

وی تأکید می کند: نکته مهمی که اکنون وجود دارد بحث در مورد هماهنگی تیم دولت با توجه به شرایط موجود است.

این اقتصاددان با اشاره به ویژگی های یک تیم مقرون به صرفه می گوید: “یکی از ویژگی های یک تیم مقرون به صرفه این است که آنها بالاتر از همه افرادی هستند که از نظر فکری هماهنگ و منسجم هستند و در عین حال درک خوبی از اقتصاد عادی “سوم ، آنها وضعیت اقتصادی ایران و مفهوم جنگ اقتصادی را به خوبی درک می کنند.

صمصامی ادامه می دهد: آنها همچنین باید وضعیت اقتصاد ایران در جهان را درک کنند و بدانند که کشورهای غربی جنگی گسترده با ایران آغاز کرده اند. از طرف دیگر ، آنها نباید گروهی باشند که به دنبال منافع خود باشند و به دنبال موقعیت و قدرت نباشند. این تیم می تواند یک تیم هماهنگ باشد و روند اقتصاد را تغییر دهد. در غیر این صورت ، افرادی که اقتصاد را نمی فهمند ، افرادی که تشنه قدرت و جاه طلب هستند و قبلاً آزمون را پشت سر گذاشته اند ، اگر به قدرت برسند ، تیم هماهنگی نخواهیم داشت.

وی در مورد نگرانی در دولت بعدی كه توسط برخی از كارشناسان مطرح شده مبنی بر اینكه هماهنگی تیم اقتصادی حول محورهای جناحی ، رفیقانه و سیاسی باشد ، گفت: “من معنای رفاقت و جناح گرایی را نمی فهمم.” اما من فکر می کنم این همان چیزی است که در دولت فعلی اتفاق افتاد. اگر این کار را بکنیم و مثلاً یک شخص ضعیف را بگیریم چون متحد ما است و او را در راس وزارتخانه های اصلی اقتصادی قرار دهیم ، این اشتباه و ناچیز است.

بیشتر بخوانید  من جمعه قزوین دارم: عفاف و حجاب برای زنان نیست - اخبار قزوین - استانهای تسنیم

رئیس سابق وزارت اقتصاد تأکید می کند: “هرکسی که آمده باید بداند اقتصاد ایران به چه سیاست هایی نیاز دارد و مسئله منافع و تعارض منافع را به خوبی درک کند.”

صمصامی خاطرنشان می کند: آقای رییسی باید سخت کار کند و بایستد. ما در یک جنگ اقتصادی هستیم که یک سر آن در خارج از مرزهای اقتصاد و سر دیگر آن در داخل اقتصاد است ، بسیار سخت تر. اگر او بخواهد جلوی فساد ، ایجاد پایگاه داده ، ساده سازی سیاست های پولی ، کنترل نقدینگی را بگیرد ، قطعاً وارد یک مبارزه اقتصادی جدی می شود و تیم قدرتمندی را با خود به همراه می آورد.

وی با اشاره به هماهنگی آژانس ها گفت: در مرحله اول ، بانک مرکزی ، وزارت اقتصاد ، سازمان برنامه و بودجه و وزارت صمت باید هماهنگی لازم را با یکدیگر داشته و تیم قدرتمندی را تشکیل دهند. “البته در دراز مدت وزارت علوم نیز باید هماهنگ شود تا بتواند افراد متناسب با شرایط کشور را آموزش دهد. علاوه بر این ، سایر دستگاه ها نیز باید با یکدیگر هماهنگ شوند تا آنچه می خواهیم محقق شود. اما در مرحله اول ، چندین دستگاهی که ذکر کردم باید با یکدیگر سازگار باشند.

پیش بینی کارشناسان از وضعیت کابینه سیزدهم / امام صادقیس ناشی می شود؟

مدیریت تغییر چقدر موثر است؟

حمید حسینی ، عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق نیز با این آژانس صحبت کرد. خبرآنلاین وی در مورد تیم اقتصادی دولت آینده می گوید: به نظر می رسد تعداد بیشتری از دانش آموختگان دانشگاه امام صادق (ع) در تیم اقتصادی دولت آینده وجود دارد. ویژگی فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) این است که بیشتر افراد تحصیل کرده و دارای سواد اقتصادی هستند.

وی افزود: این گروه اقتصاد روابط را می پذیرند و به دنبال گسترش اقتصاد دولتی نیستند. در عین حال ، گرچه تمرکز آنها بر اقتصاد مقاومتی است ، اما به طور کلی ، اگر طیف های افراطی آنها کنار گذاشته شود ، آنها یک نیروی متوسط ​​هستند و به نظر می رسد که معیارهای آقای رایسی را برآورده می کنند.

بیشتر بخوانید  بازیگر سرشناس سینمای ایران از بازیگری خداحافظی کرده است؟

حسینی با اشاره به ویژگی های یک تیم مقرون به صرفه گفت: “من معتقدم تیمی نمی تواند بسیار موثر باشد.” تغییرات مدیریتی می تواند 10 تا 15 درصد موثر باشد. شما که نمی توانید بوروکراسی کشور را تغییر دهید یا ساختار اقتصادی کشور را به سرعت تغییر دهید.

وی ادامه می دهد: اظهارات برخی از اقتصاددانان در جلسه با رئیس دولت سیزدهم مبنی بر اینکه برای مثال نیاز به اصلاح سیستم مالیاتی و اصلاح سیستم بانکی ، پولی و ارزی دارد ، همه اینها 7 ، 8 سال به طول می انجامد.

یکی از اعضای اتاق بازرگانی ایران و عراق گفت: “من فکر می کنم یک تیم هماهنگ بهتر از تیمی است که از همه ژنرال ها باشد.” به عنوان مثال ، اگر آنها به دنبال اقتصاد رقابتی هستند ، باید تیمی باشند که اقتصاد رقابتی را در پیش بگیرند. اگرچه آنها می توانند دایره را تا آنجا كه ممكن است باز كنند و از همه نیروهایی كه در یك جریان فكری هستند استفاده كنند ، اما مطمئناً آنها می توانند از سرمایه اجتماعی بیش از آنچه كه می خواهند فقط از یك جناح اصولگرا استفاده كنند ، استفاده كنند.

حسینی به این نگرانی در دولت بعدی که برخی کارشناسان مطرح کرده اند مبنی بر اینکه هماهنگی تیم اقتصادی حول محورهای جناحی ، رفیقی و سیاسی خواهد بود ، می پردازد: “البته هماهنگی به معنای ایجاد باند قدرت طلب و برق به ضرر کشور است. وی ادامه داد: اگر اقتصاد را به انحصار خود درآوریم و راه دیگران را ببندیم ، تیم هماهنگ قطعاً می تواند به اقتصاد کشور آسیب برساند ، نه تیم بی نظم.

وی همچنین به هماهنگی بین م institutionsسسات اشاره و بیان می کند: بانک مرکزی ، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه پاشنه آشیل کشور هستند که با یکدیگر هماهنگ نیستند ، یعنی از نظر دانشکده فکری یا مدیریتی. در این زمینه نتوانستیم نتیجه بگیریم. سپس وزارت صمت و کشاورزی مهم است.

222322

دیدگاهتان را بنویسید