مهمترین گیاه ضد سرطان!
با این قسمت از دلگرم کننده به روز باشید گیاهان مفید برای پیشگیری از سرطان آن ها ملاقات می کنند.
با این نسخه از تشویق از سرطان در بدن جلوگیری کنید
گیاهی ضد سرطان که به قاتل سرطان معروف است یکی از آخرین کشفیات دانشمندان در واقع یک گیاه شناخته شده است اما خاصیت ضد سرطانی آن به تازگی کشف شده است دانشمندان گیاهی بسیار معروف را کشف کردند اما با نامی واقعا عجیب این یک قاتل سرطان است.
پس از انجام تحقیقات و مطالعات بر روی موش ها، دانشمندان دریافتند که یک درمان گیاهی جدید می تواند سرطان موش ها را در کمتر از 40 روز از بین ببرد. دانشمندان مسئول این آزمایش اکنون امیدوارند که بتوانند برای تحقیق پول جمع کنند. در مردم است. گیاهی به نام God Vine Lightning یا Lee Gong Tang که کاربردهای زیادی در طب چینی دارد، علاوه بر درمان آرتریت روماتوئید می تواند سرطان را نیز از بین ببرد.
******************************************
نظر ابن سینا در مورد شلغم
دانشمند معروف ایرانی در کتاب قانون چغندر می گوید: چغندر یا چغندر بیابان دارد و می توان کاشت. چغندرهای کاشته شده نسبت به صحرا مغذی کمتری دارند. طبیعت هم مرطوب و هم گرم است. چغندر پخته شده با گوشت چرب سینه و گلو را نرم می کند. چغندر در معده بسیار ماندگار است. می گویند خوردن چغندر خام و پخته برای چشم مفید است. روده ادرارآور است. چغندر قدرت جنسی را افزایش می دهد و دانه های آن نیز همین خاصیت را دارند.
سایر فواید چغندر
مصرف چغندر افراد را از بیماری های پوستی مصون می دارد و در بهبود جوش ها موثر است. افراد مبتلا به جوش و اگزما اگر هر روز مقدار کمی چغندر خام مصرف کنند نیاز بدنشان به گوگرد برطرف می شود و در نتیجه جوش هایشان از بین می رود.
چغندر نقش اساسی در تقویت تخمدان ها و تقویت رحم برای تربیت نوزادی سالم و قوی دارد.
سبزیجات چغندر مانند کلم و اسفناج از جمله گیاهان سبز و برگدار هستند و توجه شده است که در بین جمعیتی که این سبزی ها بیشتر مصرف می شود، شیوع سرطان های مختلف به ویژه سرطان ریه در آنها کم است.
چغندر زخم ها را تسکین می دهد و سریع التیام می بخشد و برای تقویت کبد مفید است.
* به دلیل داشتن الیاف، یک پاک کننده قوی روده است و خواص تسکین دهنده چغندر آن را به یک داروی خواب آور طبیعی تبدیل می کند. برای التیام ترک، شستن ناحیه آسیب دیده با آب جوشانده چغندر مفید است.
چغندر به دلیل داشتن ویتامین های A، B، C باعث افزایش نور چشم و بینایی می شود.
چغندر مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی از گسترش سرطان جلوگیری می کند.
ریشه چغندر خاصیت نرم کنندگی دارد و برای رفع سیاه سرفه و آسم به صورت جوشانده غلیظ مخلوط با عسل استفاده می شود.
چرخاندن آب چغندر گلودرد باکتریایی را تسکین می دهد.
مواد مغذی موجود در چغندر یکی از بهترین مواد مغذی برای ساخت بافت استخوانی در بدن است. بنابراین مصرف این گیاه در دوران بارداری برای افزایش استقامت بدن مادر و تقویت بافت استخوانی جنین مناسب است.
چغندر حاوی فسفر، کلسیم، آهن و ویتامین های B و C است که باعث افزایش قوای جنسی و تقویت عمومی ارگانیسم می شود.
چغندر برای رشد و استحکام استخوان ها بسیار مفید است.
اگر ریشه نازک چغندر را خشک و آسیاب کرده و با عسل مخلوط کنند برای بی اختیاری ادرار مفید است و بسیاری از بیماری های مجاری ادرار را درمان می کند.
چغندر به دلیل داشتن خاصیت ادرار آور در درمان سنگ کلیه و دفع این سنگ ها از مجاری ادرار بسیار موثر است. بنابراین، بسیاری از درمانگران در طول درمان آن را به بیماران مبتلا به سنگ کلیه توصیه می کنند. علاوه بر نوشیدن مایعات، چغندر را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
* اگر چغندر را در ظرف های دربسته یا خمیری بپزید، چون آب و اسانس آن بیرون نمی آید، اشتهای شما را زیاد می کند.
آب چغندر به دلیل داشتن انسولین گیاهی و ویتامین های مفید برای درمان دیابت و سنگ مثانه مفید است.
* ریشه نازک چغندر التهاب طحال و سوزش ادرار را از بین میبرد، برای آن باید ریشههای نازک چغندر را شسته و پس از خشک شدن با کمی عسل مالیده و میل شود.
خیار ترشی چغندر احشایی، خوش طعم و پف دار است.
عصاره چغندر در درمان سرفه، گلودرد و سرماخوردگی موثر است.
عصاره چغندر
برای گرفتن عصاره چغندر می توانید روی آن را ببرید و داخل آن را خالی کنید. سپس کمی عسل یا شکر به چغندر بمالید و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید.
با این روش چغندر پر از مایعی می شود که سرماخوردگی را درمان می کند و باید چندین بار در طول روز مصرف شود.
روش های دیگر تهیه عصاره و شربت چغندر
* برای تهیه عصاره آن چغندر را با جرم مساوی شکر قرمز در کمی آب ریخته و به آرامی حرارت می دهند.
راه دیگر این است که وسط یک چغندر درشت را خالی کرده، شکر قرمز را داخل آن بریزید، پر کنید و بپزید.
شکل سوم این است که چغندرها را حلقه حلقه کرده و پیاز را به همین ترتیب شکل دهید. سپس چند لایه چغندر و پیاز را در تابه روی آتش بگذارید. وقتی گرم شد، شربت به تدریج حل می شود.
این عصاره برای درمان سرماخوردگی و گلودرد بسیار مفید است و می توان از آن به عنوان شوینده گلو در هنگام گلودرد استفاده کرد.
* اگر نمی خواهید چغندر خام بخورید، می توانید چغندر را به شکل شربت چغندر درست کنید. طرز تهیه شربت چغندر به این صورت است که ابتدا وسط چغندر را خالی کرده و کمی شکر اضافه کنید. پس از مدتی آب در آن جمع می شود. آب را با قاشق برداشته و مصرف می کنند.
******************************************
تاثیر شگفت انگیز این گیاه در درمان سرطان
بر اساس آخرین تحقیقات مرکز سرطان ماسونی دانشگاه مینه سوتا، استفاده از این گیاه پس از 40 روز هیچ نشانه ای از سرطان را در بدن نشان نمی دهد، حتی در صورت قطع درمان. این تحقیق همچنین در مجله ترجمه پزشکی منتشر شد.
محققان بر این باورند که این گیاه به دلیل داشتن مقدار زیادی تریپتولید که در مطالعات قبلی به عنوان عنصر اصلی در مبارزه با سرطان شناخته شده است بسیار موثر است.
******************************************
سایر داروهای گیاهی برای پیشگیری از سرطان
پودر زردچوبه
رشد و تکثیر سلول های سرطانی را محدود می کند. زردچوبه رنگدانه زرد زردچوبه است که یک آنتی اکسیدان و ضد التهاب است و از تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می کند. بنابراین این آنتی اکسیدان پتانسیل بسیار قوی در مبارزه با سرطان دارد. این ماده از تشکیل رگ های خونی جدید که تومورها را تغذیه می کنند و در نتیجه تومورها را از بین می برد، جلوگیری می کند.
البته به همین دلیل است که می تواند در عملکرد داروهای ضد سرطان اختلال ایجاد کند، به همین دلیل است که زردچوبه در طول شیمی درمانی استفاده نمی شود. زردچوبه قدرت مبارزه با انواع سرطان را دارد.روش مصرف: می توانید از کپسول کورکوما استفاده کنید یا 3 تا 4 بار در هفته زردچوبه را به غذا اضافه کنید.مراقب باشید در طول شیمی درمانی از این ادویه استفاده نکنید. مصرف زیاد زردچوبه نیز برای زنان باردار توصیه نمی شود.
جینسینگ قرمز رشد سرطان را محدود می کند
جینسینگ قرمز با خستگی و کسالت ناشی از داروهای ضد سرطان مبارزه می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.علاوه بر این، این گیاه سرشار از ترکیبی به نام ژرمانیوم است که اکسیژن را به سلول ها می رساند و در نتیجه به سلول های سرطانی که معمولاً در خلاء هوا و اکسیژن زندگی می کنند، آسیب می رساند.جینسینگ قرمز با انواع سرطان ها به ویژه سرطان سینه مبارزه می کند.
روش مصرف: برای پیشگیری یا به عنوان کمکی در درمان سرطان، 3 تا 6 کپسول عصاره ریشه جینسینگ را به مدت 3 ماه مصرف کنید. اگر پزشکتان لازم بداند می توانید این مدت را تمدید کنید.مصرف این گیاه برای زنان باردار و شیرده و همچنین افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند توصیه نمی شود. قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.
آلوئه ورا با سرطان کبد مبارزه می کند
آلوئه ورا از سرطان پیشگیری و با آن مبارزه می کند. نتایج یک مطالعه ژاپنی نشان می دهد که مصرف آلوئه ورا باعث کاهش تعداد سلول های سرطانی در کبد می شود.این گیاه بدن را تمیز می کند و در پیشگیری از سرطان نتایج خوبی دارد.آلوئه ورا با سرطان کبد و همچنین سرطان های دیگر مانند سرطان پروستات، ریه، روده بزرگ و معده مبارزه می کند.
روش مصرف: برای پیشگیری و درمان این نوع سرطان ها 60 میلی گرم آب آلوئه ورا خالص را با 500 میلی گرم عسل مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از این شربت را 3 بار در روز، پانزده دقیقه قبل از غذا میل کنید.این کار را ده روز در ماه تکرار کنید. و در صورت لزوم چند ماه دیگر ادامه دهید.مصرف این گیاه برای زنان باردار و شیرده و همچنین کودکان توصیه نمی شود. قبل از استفاده با دکتر خود مشورت کنید.
جینکو بیلوبا از رشد تومور جلوگیری می کند
جینکو حاوی ترکیباتی است که آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند که خواص ضد سرطانی دارند.این گیاه مانند زردچوبه با جلوگیری از تشکیل رگ های خونی، تومورها را از بین می برد.جینکو با انواع سرطان به ویژه سرطان سینه مبارزه می کند.روش مصرف: برای پیشگیری یا بعد از شیمی درمانی روزانه دو تا سه کپسول عصاره برگ جینکو به مدت سه تا شش ماه استفاده کنید.مصرف این گیاه برای زنان باردار، کودکان، مبتلایان به هموفیلی و افرادی که قصد جراحی دارند توصیه نمی شود.به خاطر داشته باشید که گیاهان دارویی بی خطر نیستند و قبل از مصرف باید به پزشک مراجعه کنید.
چای سبز با سرطان ریه مبارزه می کند
بر اساس یک مطالعه تایلندی، چای سبز دارای خواص ضد سرطانی است. نتایج این مطالعه نشان می دهد افرادی که چای سبز مصرف نمی کنند پنج برابر بیشتر از افرادی که حداقل یک فنجان چای در روز می نوشند در معرض ابتلا به سرطان ریه هستند.چای سبز حاوی پلی فنول ها است که آنتی اکسیدان های بسیار قوی هستند. این چای ضد التهاب است و بنابراین می تواند از برخی انواع سرطان پیشگیری کند.
چای سبز با سرطان ریه و همچنین سرطان هایی مانند سرطان روده بزرگ، پروستات، پوست و سینه مبارزه می کند.روش مصرف: دو تا سه فنجان چای سبز در روز اثر پیشگیرانه در برابر سرطان به ویژه سرطان ریه دارد.مصرف چای سبز برای افرادی که از کم خونی یا زخم معده رنج می برند توصیه نمی شود.
اسپیرولینا تعداد تومورهای سرطانی را کاهش می دهد
اسپیرولینا یک جلبک سبز آبی میکروسکوپی است که تومورهای سرطانی را می کشد و با برخی سرطان ها مبارزه می کند و سیستم ایمنی را تحریک می کند.نتایج برخی از مطالعات نشان داده است که این گیاه توانسته در برابر سرطان پوست موثر باشد و تومورها را از بین ببرد.اسپیرولینا دارای خواص آنتی اکسیدانی است که با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و سلول های سرطانی را تقویت می کند.
این گیاه با سرطان های مختلف پوست، غده تیروئید، پانکراس و ریه مبارزه می کند.روش مصرف: قبل از غذا یک کپسول تهیه شده از عصاره اسپیرولینا به مدت یک ماه مصرف شود. توصیه می کنیم در صورت مصرف قرص های خاصی قبل از مصرف این کپسول ها با پزشک خود مشورت کنید.
———————————————— ————————————-
گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق
مرجان امینی