پیراشکی گوشت خانگی، یک فینگر فود خوشمزه و آسان | طرز تهیه پیراشکی گوشت +ویدئو


 

پیراشکی گوشت یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر دنیا تهیه می شود. این غذا از یک خمیر نرم و لطیف و یک مواد میانی خوشمزه تشکیل شده است. مواد میانی پیراشکی گوشت معمولاً از گوشت چرخکرده، پیاز، فلفل دلمه ای، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و آویشن تشکیل می شود.

مواد لازم

* خمیر

    * پودر مخمر: ۱ قاشق غذاخوری

    * شکر: ۱ قاشق غذاخوری

    * نمک: نصف قاشق چای خوری

    * روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

    * آرد گندم: ۲ لیوان

    * آب ولرم برای پودر مخمر: نصف لیوان

    * آب ولرم برای درست کردن خمیر: به مقدار لازم

* مواد میانی

    * پیاز: ۱ عدد

    * گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم

    * فلفل دلمه ای: ۱ عدد

    * رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

    * قارچ: ۱۰۰ گرم

    * نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن: به مقدار لازم

    * جعفری خورد شده: ۴ قاشق غذاخوری

    * پنیر پیتزا: به مقدار لازم

* مواد رومال

    * زرده تخم مرغ: ۱ عدد

    * زعفران: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱. برای تهیه خمیر، ابتدا پودر مخمر را در آب ولرم حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.

۲. در یک کاسه، آرد، نمک و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.

۳. مایه مخمر عمل آمده را به مخلوط آرد اضافه کنید و به همراه آب ولرم، خمیر را ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف حاصل شود.

بیشتر بخوانید  نرخ رشد اقتصادی ایران در 9 ماهه پایانی سال 2021

۴. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

۵. خمیر را به مدت ۱ ساعت در یک مکان گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

۶. برای تهیه مواد میانی، پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

۷. گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۸. فلفل دلمه ای، رب گوجه فرنگی، قارچ، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.

۹. جعفری خورد شده را به مواد اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

۱۰. خمیر را پس از استراحت، به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

۱۱. هر قسمت از خمیر را به صورت دایره ای به قطر ۱۰ سانتی متر باز کنید.

۱۲. مقداری از مواد میانی را در مرکز خمیر قرار دهید و خمیر را از اطراف به سمت مرکز جمع کنید.

۱۳. پیراشکی ها را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید.

۱۴. زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کنید و روی پیراشکی ها بمالید.

۱۵. پیراشکی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.

۱۶. پس از ۱۰ دقیقه، گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید تا پیراشکی ها طلایی شوند.

نکات

* می‌توانید به جای گوشت چرخکرده، از مواد میانی دیگری مانند مرغ، سبزیجات یا پنیر استفاده کنید.

* برای طعم بهتر، می‌توانید به مواد میانی مقداری پنیر پیتزا اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون دکتری در دانشگاه علامه اعلام شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

* برای طلایی شدن سطح پیراشکی ها، می‌توانید قبل از سرو آن ها، گریل فر را روشن کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید