پیراشکی لقمه‌ای، شیرینی که روغن جذب نمی‌کند! | طرز تهیه پیراشکی لقمه‌ای +ویدئو


 

پیراشکی لقمه‌ای یک شیرینی ساده و خوشمزه است که با مواد اولیه‌ای مانند تخم‌مرغ، شکر، ماست، آرد و بکینگ پودر تهیه می‌شود. این پیراشکی‌ها به دلیل بافت ترد و نرم خود و همچنین عدم جذب روغن، از محبوبیت خاصی برخوردارند.

برای تهیه پیراشکی لقمه‌ای، ابتدا تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با همزن دستی یا برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. سپس، ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید. در ادامه، مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم‌کم اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

غلظت مایه باید مانند فرنی باشد. اگر شل بود، کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود، کمی ماست اضافه کنید. مایه را داخل قیف بریزید یا با قاشق داخل روغن داغ با حرارت ملایم بریزید و سرخ کنید. پیراشکی‌ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

پیراشکی‌های لقمه‌ای را می‌توانید به صورت ساده یا با انواع سس‌ها و مربا سرو کنید. همچنین، می‌توانید از آن‌ها در تهیه انواع کیک و دسر استفاده کنید.

مواد لازم:

* تخم‌مرغ: ۱ عدد

* شکر: ۷۰ تا ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه سرخالی)

* وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

* ماست: ۱۲۰ گرم (نصف پیمانه)

* آرد سفید: ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه)

* بکینگ پودر: ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)

طرز تهیه:

۱. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با همزن دستی یا برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

۲. ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.

۳. مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم‌کم اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

بیشتر بخوانید  اس ام اس و پیام تبریک روز خبرنگار

نکات:

* غلظت مایه باید مانند فرنی باشد. اگر شل بود، کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود، کمی ماست اضافه کنید.

* مایه را داخل قیف بریزید یا با قاشق داخل روغن داغ با حرارت ملایم بریزید و سرخ کنید.

* پیراشکی‌ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید