پیتزا با ماهی سالمون عجیب و غریب ولی خوشمزه


بهترین راه برای سالم سازی فست فود، خوردن غذاهای سالم است. در زیر شما را با طرز تهیه پیتزا سالمون آشنا می کنیم.
پیتزا یکی از فست فودهای پرطرفدار در ایران است و مردم به خصوص کودکان و نوجوانان علاقه زیادی به آن دارند. البته بسیاری از افراد بر این باورند که خوردن پیتزا برای سلامتی مفید نیست و می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند.

مواد لازم پیتزا با ماهی سالمون

یک عدد فیله ماهی
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب لیمو به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید
پودر سیر به میزان لازم
خمیر پیتزا تعداد زیاد
100 گرم کره
دو قاشق غذاخوری آرد
لیوان را تکان دهید
سه قاشق غذاخوری خامه
یک فنجان پارمزان
یک فنجان پنیر برای پیتزا


پیتزا سالمون

طرز تهیه پیتزا سالمون

برای تهیه یک پیتزای بسیار خوشمزه ابتدا باید ماهی قزل آلا را تمیز کرده و بپزید. برای تمیز کردن این ماهی ابتدا باید پوست آن را جدا کنید و در صورت وجود تیغ های بزرگ آن را بردارید. این ماهی تیغ های زیادی ندارد و در صورت وجود تیغ در آن به راحتی دیده می شود. برای پخت ماهی نیز می توانید از فر استفاده کنید. برای این کار ابتدا باید سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و ماهی روغن زیتون را با آبلیمو و نمک و فلفل و پودر سیر اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت در فر بپزد.

باید بخوانید:

برای خوش طعم شدن ماهیتان بهتر است قبل از گذاشتن در فر با موادی که مخلوط کرده اید نیم ساعت در یخچال بگذارید. توجه داشته باشید که دمای فر شما نباید بیشتر از 200 درجه سانتیگراد باشد، زیرا ممکن است ماهی خوب پخته نشود.
پس از پخته شدن ماهی باید آن را از فر خارج کرده و تکه تکه کنید. گوشت ماهی را می توانید با چنگال خرد کنید و اگر تیغ ماهی در آن دیدید بهتر است بلافاصله آن را بیرون بیاورید تا برای خوردن پیتزا دچار مشکل نشوید.

بیشتر بخوانید  آموزش تهیه کره حیوانی در منزل خوشمزه و سالم


پیتزا ماهی

بعد از آماده شدن ماهی نوبت به تهیه سس پیتزا می رسد. برای تهیه سس پیتزا سالمون باید کره را در تابه بریزید و پس از ذوب شدن، کمی آرد اضافه کنید. بگذارید آرد خوب بپزد و تغییر رنگ بدهد و طعم خامی آن از بین برود.
بعد از اینکه آرد خوب پخت، شیر و خامه را اضافه کنید و بگذارید مواد با حرارت ملایم بجوشد. بعد از پختن مواد می توانید پارمزان را اضافه کنید. و هم بزنید تا کش پیدا شود. در این مرحله می توانید نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید.

وقتی سس پیتزا آماده شد، می توانید پیتزا را برای قرار دادن در فر آماده کنید. خمیر سیر را در فر گذاشته و یک قاشق از سس آماده شده بریزید. بهتر است سس را به خوبی روی خمیر پیتزا بمالید.
بعد از پخش سس می توانید ماهی را به خوبی روی خمیر پخش کنید. روی پیتزا را با پنیر بپوشانید و ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. اجازه دهید پیتزا 20 دقیقه بپزد و پنیر را خوب تفت دهید.
پیتزا یکی از غذاهای اصلی ایتالیایی است و طرفداران زیادی در سراسر جهان به خصوص اروپا دارد. پیتزای ماهی قزل آلا محتوای چندانی ندارد و می توانید این پیتزای خوشمزه را در کمترین زمان ممکن در منزل درست کنید.


دیدگاهتان را بنویسید