پیاز قرمز برای بیماری:امروزه مصرف کنندگان داروهای شیمیایی از ارزش ترکیبات طبیعی آگاه هستند. در میان مواد طبیعی، پیاز یک گیاه غذایی است که در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.
پیاز قرمز برای بیماری
عصاره پیاز قرمز این ترکیبات شیمیایی که سرشار از ترکیبات فنلی هستند، در واقع دارای فعالیت هستند ضد سرطان است.پیاز قرمز غنی ترین منبع فلاونوئیدها در رژیم غذایی انسان است. یکی از موثرترین ترکیبات در میان فلاونوئیدها، ماده ای به نام کوئرستین است.
کورستین این یک فلاونوئید است که در آن پنج گروه هیدروکسیل وجود دارد. در مطالعات فارماکولوژیک، بیشترین میزان کورستین در بین 28 سبزی و 9 میوه با مقدار زیاد کوئرستین وجود دارد. سبزیجات پیاز او پاداش گرفت. علاوه بر این، در گزارش شده است لایه های مختلف پیاز قرمزاسید فرولیک و اسید پروتوآتوکا وجود دارد.
اسید فرولیک، آنتی اکسیدانی است که در تولید ترکیبات معطر استفاده می شود. اسید فرولینیک علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی، خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد.
انواع مختلف پیاز در دو رنگ با طعم های مختلف شناخته شده است. آنها حاوی غلظت های مختلفی از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها هستند.
عصاره اسانس پیاز قرمز این ماده که از طریق تقطیر با بخار آب به دست میآید، دارای اثر ضد باکتریایی بر علیه دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس است که از طریق عفونتهای پوستی منتقل میشوند و سالمونلا که یکی از شایعترین علل مسمومیت غذایی است که از تخممرغ خام منتقل میشود.
پوست پیاز قرمز مقدار قابل توجهی فلاونوئید دارد که از فلاونوئیدهای موجود در قسمت خوراکی این سبزی بیشتر است، بنابراین بسیار جالب است بدانید که یک پیاز را پوست بگیرید – که به عنوان زباله دفع می شود – می تواند به عنوان یک منبع تجاری جداگانه از ترکیبات فنلی استفاده شود.
گزارشی تهیه شده است که در آن پوست و قسمت های خوراکی پیاز قرمز عصاره به طور جداگانه تهیه شد. هدف بررسی محتوای ترکیبات فنلی با توجه به فعالیت آنتی اکسیدانی و توانایی حذف رادیکال های آزاد بود. در این آزمون، فعالیت ضد میکروبی عصاره استخراج شده از چرم و قسمت های داخلی پیاز قرمز مقایسه می شوند.
سطوح بالای ترکیبات فنلی و به ویژه کورستین به عنوان عوامل ضد میکروبی و ترکیبات آنتی اکسیدانی در عصاره ای که از آن استخراج می شود طبقه بندی می شود قسمت های خوراکی پیاز او قابل توجه بود؛ اما میزان ترکیبات فنلی و کوئرستین جدا شده از یک پیاز را پوست بگیرید حدود سه تا پنج برابر بیشتر از قسمت های خوراکی پیاز بود.
فعالیت ضد میکروبی پوست پیاز قسمت دهانی آن نیز در برابر باکتری های باسیلوس سرئوس، اشریشیا کلی و سودوموناس که باعث بیماری های مختلف می شوند مورد بررسی قرار گرفت. معمولا، عصاره پوست پیاز اثرات مهاری قوی تری نسبت به عصاره خوراکی در برابر سه باکتری آزمایش شده نشان داد.
در واقع، باکتری ها در حضور عصاره استخراج شده از پوست پیاز بهتر از بین می رفتند. یک نگاه دقیق تر، اجزای فنلی استخراج شده از پوست پیاز را نشان داد پوست پیاز قرمز این منبع غنی از کورستین است.
اگر چه عصاره از قسمت های خوراکی پیاز سرشار از آنتی اکسیدان است، اما عصاره آن از آن استخراج می شود یک پیاز را پوست بگیرید این سبزی از نظر آنتی اکسیدان بسیار غنیتر است، بنابراین پوست پیاز قرمز که در واقع بخشی از این سبزی است، سرشار از ترکیبات شیمیایی است که از بدن انسان در برابر سرطان محافظت میکند و میتواند منبع عوامل ضد باکتری باشد. در آینده نزدیک شاهد حضور آنتی اکسیدان های استخراج شده از پوست پیاز در صنعت خواهیم بود.