فارس – آژانس اردبیلکبرا عزیز: تمایل برخی افراد به نگهداری سگ در سالهای اخیر بسیار تحریک کننده است ، سگهایی که در گذشته در خارج از خانه نقش میزبان و گله را بازی می کردند ، اکنون پاهای آنها به آپارتمان ها ، خانه ها و آشپزخانه ها و حتی غذا کشیده شده است به عبارت دیگر ، آنها بخشی از خانواده محسوب می شوند.
از یک طرف ، شرایط نگهداری سگ در عرف و شرع چیست و مسئله ایمنی و بهداشت نیز موضوعی است که باید از نظر پرورش سگ ، ورود سگ به پارک ها و مکان ها مورد توجه قرار گیرد. بازی کودکان و حتی عبور عابر پیاده آنها نیز به یک معضل در جامعه تبدیل شده است.
ورود سگ ها به پارک ها و زمین های بازی و حتی عبور از پیاده روها به یک معضل در جامعه تبدیل شده است.
امنیت جسمی و روانی برای سفر به جامعه حق آشکار هر شهروند است که هیچ کس نمی تواند آن را انکار کند. با این حال ، برای مدت طولانی پدیده “سگهای در حال راه رفتن” در سایه خلا of قوانین و مقررات کافی این امنیت را از بسیاری از شهروندان سلب کرد.
امنیتی که گاه قربانی یقه های رها شده می شود
سحر یک شهروند اردبیلی است که در یک آتلیه عکس کار می کند. آنها چندین لباس می پوشند.
از آنجا که آنها مشتری هستند ، ما مدت طولانی نمی توانیم اعتراض کنیم ، اما به عنوان یک عکاس واقعاً باید بگویم که من یک خاطره بد از سگ دارم. چند ماه پیش ، یک دختر جوان در یک پارکینگ عکسبرداری کرده بود و من از سگ چیزی نمی دانستم. وقتی رسیدم ، وقتی سگ یاهو به من حمله کرد ، به همکارم سلام کردم و من ترسیدم ، حتی یادم هست که همکارم برایم آب آورد و چون ترسیدم ، دیر شروع به کار کردم.
در طول عکس من واقعاً انتظار حمله داشتم ، اگرچه از وضعیت فعلی شکایت داشتم ، صاحب سگ به این مشکل توجه نکرد.
سگها به مردم حمله می کنند و صاحب سگ می خندد
سحر یکی از صدها نفری است که با این معضل روبرو است ، شاید چنین لحظه ای را شاهد بوده باشید. لحظه حمله سگها به عابر پیاده و عبور صاحبان با لبخندی که کار سگ آنها را تأیید می کند و در این میان در خاطرات مشترک او شخص یا کودکی باقی می ماند که از ضربان قلب و خاطره تلخ سگ وحشت دارد.
افرادی که با لبخند کار سگ خود را تأیید می کنند ، طرد می شوند و در این میان فرد یا کودکی که از ضربان قلب و خاطره تلخ سگ می ترسد ، در خاطرات مشترک او باقی می ماند.
به ایمان کارشناسان می گویند این نوعی غرب زدگی است و روانشناسان معتقدند که مراقبت از سگ نوعی خودنمایی ، ابراز وجود و پوچی عاطفی است.البته در این بین باید به بهداشت محیط و محلات از طریق که سگ از آن عبور می کند. سلامتی که باید جدی گرفته شود تا منجر به انتقال ویروس ها و بیماری ها نشود.
تظاهر به یک تخصص و نشان دادن تماشای سگ به امری عادی تبدیل شده است
پری ملکی به عنوان یک روانشناس معتقد است که تظاهر به خاص بودن یکی از دلایل تمایل افراد به نگهداری سگ است و ادامه می دهد: یکی از دلایل اصلی نگهداری از حیوانات خانگی که بیشتر در خانواده هایی با پتانسیل اقتصادی بالا مشاهده می شود تظاهر به خاص و متفاوت باشد و خودنمایی کند. وی خاطرنشان كرد كه این امر منجر به تمایل به نگهداری این حیوانات می شود.
تظاهر به خاص و متفاوت بودن و خودنمایی یکی از دلایل گرایش برخی از افراد به نگهداری سگ است.
این روانشناس می افزاید؛ گاهی دیده می شود که برخی از افراد جامعه ما این نوع رفتارها را برای پر کردن احساس تنهایی و پاسخگویی به نیازهای عاطفی خود دارند.
بیشتر این افراد شکست عاطفی را تجربه کرده اند یا در روابط خود تجربه های تلخ و ناخوشایندی را تجربه کرده اند که منجر به تماس بیشتر با حیوانات شده است.
مالکی گفت: “البته منظور ما این نیست که کسی که از حیوانات مراقبت می کند باید یک شکست عاطفی داشته باشد ، اما باید یادآوری کنم که اعتقادات و فرهنگ دینی ما برای برخی از حیوانات ممنوعیت ها و محدودیت هایی دارد.” قايل اعتقاد بر این است که سگها بیشترین تعداد هستند و با این وجود ، متأسفانه ، برخی از افراد حیوانات را در خانه نگهداری می کنند ، صرف نظر از مسائل مذهبی و بهداشتی.
اعتقادات و فرهنگ دینی ما برخی از حیوانات را ممنوع و محدود کرده است ، اما متأسفانه برخی از افراد حیوانات را در خانه نگهداری می کنند ، صرف نظر از مسائل مذهبی و بهداشتی.
کمبود تجهیزات تفریحی باعث می شود مردم به سگ پناه ببرند
به گفته مالکی ، پرورش سگ امروزه به یک معضل اجتماعی تبدیل شده است که بسیاری از مردم از شرایط نگهداری این حیوانات اطلاع ندارند ، که این خود بزرگترین آسیب متقابل خواهد بود.
در سالهای اخیر گزارشهای زیادی در مورد حمله سگهای غیرمسلح به غیرنظامیان گزارش شده است و علاوه بر این حوادث ناگوار ، حتی برخی از آنها دچار هراس سگ می شوند ، حتی اگر سگ فقط حمله نكند و پارس نكند ، ترس و استرس با پارس بر سگ غلبه خواهد كرد. .
در سال 2014 ، طرح حمل سگ در جاده های عمومی و بدون نیاز به آن شامل جریمه های سنگین و حتی زندان خواهد بود. مجلس با توجه به اینکه متاسفانه جاده از جایی عبور نکرده است و خبری از تصویب آن نیست.
نام برخی از کشورهای مسلمان و همسایگان ما در میان کشورهایی دیده می شود که سالها قوانینی را برای محدود کردن و تنظیم پدیده پرورش سگ تصویب کرده اند.
قطر ، امارات و بحرین اینها از جمله کشورهایی هستند که به عنوان بزرگترین مقصد گردشگری در خاورمیانه ، قوانین سختگیرانه ای برای نگهداری سگ و سگ وضع کرده اند. قوانینی که هدف آن محافظت از ایمنی و سلامتی شهروندان است و تا حد زیادی موفقیت آمیز است.
ارتباط با سگ ها قابل درک نیست
عاطفه شهروند دیگری است. وقتی از او در مورد پرورش سگ س askedال کردم ، اخم کرد و در اعتراض گفت: “وای ، این حرف را نزن ، من طرفدار حیوانات هستم ، اما زندگی با یک حیوان ، آن سگ غیر قابل قبول است. “
وی حمله سگ به وی و خانواده اش را در مجموعه تفریحی شورابیل شرح می دهد: صبح زود من و خواهرم داشتیم در اطراف مجموعه شورابیل قدم می زدیم که دو دختر جوان با دو سگ قدم می زدند.یکی از سگها ناگهان به خواهرم حمله کرد.
در حالی که من و مادرم جیغ می کشیدیم ، صاحب سگ توجهی نکرد ، اگرچه سگ خواهرم را از نظر جسمی صدمه نزد ، اما برای چند روز خواهرم تب داشت و ما مجبور شدیم به پزشک مراجعه کنیم. از آن روز ، خواهرم از قدم زدن در این مکان خوشحال نیست.
سگ های پرورشی برای گره گشایی و نمایش اجتماعی
برخی از جامعه شناسان نیز بر این باورند که در جامعه ایران ، پرورش سگ در حال حاضر به یک پدیده برای افراد ثروتمند تبدیل شده و ثروت آنها را نشان می دهد زیرا آنها سگها و گربه های لوکس خود را به پارک می آورند تا نشان دهند که حتی با یکدیگر رقابت می کنند یا اینکه سگهایی که پشت فرمان اتومبیل هستند تا خود را به رخ دیگران بکشند! این رفتار اجتماعی غیر از گره گشایی یا تجلی ثروت چه چیزی می تواند باشد؟
صاحبان سگ علاقه ای به حقوق شهروندی ندارند
محسن علائی ، جامعه شناس و مدرس دانشگاه ، با اشاره به پدیده اختلال سگ ، که به عنوان یک پدیده و به طور مناسب تر ، به عنوان یک معضل اجتماعی در جامعه امروز رایج شده است ، خاطرنشان می کند: وقتی از دگم به عنوان یک مشکل یاد می شود ، آن ناشی از خطرات است و خسارت. این مضر است و گاهی اوقات غیر قابل جبران است که می تواند باعث مراقب یا افراد اطراف او شود.
هنگامی که از مدیریت سگ به عنوان یک مشکل یاد می شود ، این امر ناشی از خطرات و آسیب های مضر و گاه جبران ناپذیری است که می تواند به مراقب یا افراد اطراف وی وارد شود.
این متخصص بحث در مورد سلامتی و بیماری های شایع را از اهمیت بیشتری برخوردار می داند و می افزاید: سگ و مجاورت آن با افراد به طور قطع نیاز به رعایت نکات بهداشتی دارد ، زیرا برای کنترل بیماری های احتمالی به سلامتی نیاز است.
امروزه ، پرورش سگ به یک تزئین تبدیل شده است ، مردم بدون توجه به حقوق شهروندی خود ، سگهای خود را برای پیاده روی در پارک ها ، خیابان ها و پیاده روها می برند و این کار را کاملاً طبیعی انجام می دهند ، اما باید دانست که این به هیچ وجه طبیعی نیست.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه این افراد به نظرات مردم و بی تفاوتی آنها توجه نمی کنند ، افزود: پرورش سگ قطعاً با مشکلات اقتصادی همراه است ، ضمن اینکه بحث در مورد رسوبگذاری و نفوذ فرهنگ غرب و میزان نفوذ فرهنگ غرب لازم است بحث شود “
مد و انزوای اجتماعی و نمایش ثروت
در کنار این مسئله مد وجود دارد و از طرف دیگر انزوای اجتماعی در بین این افراد کاملاً مشهود است ، یعنی افراد به نوعی از جامعه دور می شوند و خود را پنهان می کنند و برای غلبه بر تنهایی به مراقبت از سگ ها می پردازند و این تنهایی از این طریق رفع می شود. پیدا خواهد کرد
لزوم اقدامات قانونی علیه سگ ها
محسن علایی به عنوان یک جامعه شناس درباره خلا regarding قانونی در مورد پرورش سگ می گوید: “در اینجا باید از سازوکارهای قانونی استفاده شود و وجود این خلا قانونی قابل تأمل است.”
شرایط مجاز نگهداری باید مشخص شود. چگونگی مقابله با این مسئله در یک محیط شهری ، اینکه چگونه خانواده ها فرزندان خود را به پارکی می برند که در حال تبدیل شدن به مکانی برای سگهای خانگی است ، باید محدودیت ها و موانعی وجود داشته باشد ، ممکن است در ابتدا به صفر نرسد ، اما شما باید از جایی شروع کنید.
در پایان ضمن تصویب قانونی در این زمینه ، این متخصص گفت: قانون باید به این معضل اجتماعی کمک کند ، باید نظارت و آموزش اجتماعی از نظر مذهب ، بهداشت و بهداشت روانی به کسانی که می خواهند سگ پرورش دهند داده شود.
دادستان اردبیل؛ پلیس مقابله با گسترش بیماری خوی سگ
سید عبدالله طباطبایی ، دادستان ارشد و انقلابی مرکز استان اردبیل می توان وی در سال جاری در جلسه بررسی و حل مشکلات مجتمع های تفریحی و گردشگری با انتقاد از گسترش سگ گردی در سطح شهر و داخل مجتمع های گردشگری اظهار داشت: فرهنگ بیگانه نباید در شهر استان و دارالشاد اردبیل منعکس شود ، بنابراین مقامات انتظامی موظفند با متخلفان برخورد کنند. “ن
باید بگویم اگر همه اینها را کنار بگذاریم ، برای افراد مذهبی و مسلمان ، پرورش سگ و گربه همیشه شرایط خاصی داشته است. به دلیل دعا و رعایت بسیاری از موارد نجس و ناب ، بسیاری از مردم هرگز ظهور تمدن غرب را نمی پذیرند ، بنابراین خوب است که جامعه شناسان به این موضوع توجه بیشتری داشته و نتایج آن را مطالعه کنند.
پرورش سگ مشکلی است که علاوه بر به خطر انداختن امنیت و سلامت جامعه ، به یک پدیده اجتماعی و معضلی تبدیل شده است که علاوه بر اداره قضایی و انتظامی شهرستان ، باید برنامه مدونی نیز برای آن وجود داشته باشد.
از نصب تابلوی منع سگ های ولگرد در پارک ها و مراکز تفریحی گرفته تا تصویب تصمیم و قانونی برای مبارزه با سگ های ولگرد در شورای شهر ، باید بخشی از برنامه های مجموعه مدیریت شهری باشد.
انتهای پیام / 3463 /