مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

پودینگ شکلاتی، دسری خوشمزه و مجلسی! | طرز تهیه پودینگ شکلاتی +ویدیو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


پودینگ شکلاتی یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار است که به سادگی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این دسر با طعم و عطر بی‌نظیر شکلات، می‌تواند به عنوان یک مهمان‌نوازی یا دسر بعد از غذا سرو شود.

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

مواد لازم:

شیر: ۳ پیمانه

خامه صبحانه: ۱ پیمانه

نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

پودر کاکائو: ۱/۲ پیمانه

نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

شکلات تخته ای برای تزیین (اختیاری): به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

در یک قابلمه، ۲ پیمانه شیر و خامه را روی حرارت ملایم گرم کنید.

در یک کاسه، نشاسته ذرت، شکر، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.

به تدریج، مخلوط مواد خشک را به شیر و خامه گرم اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی به طور کامل مخلوط کنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

زرده تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا غلیظ و پودینگ مانند شود.

وانیل را به پودینگ اضافه کنید و هم بزنید.

پودینگ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید.

روی پودینگ را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

قبل از سرو، می توانید پودینگ را با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کنید.

نکات:

می توانید از شیر کم چرب یا بدون چربی به جای شیر کامل در این دستور پخت استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  پروانه کسب‌های کاغذی در صورت نداشتن شناسه یکتا‌ باطل می شوند

اگر دوست دارید پودینگ شما شیرین تر باشد، می توانید مقدار شکر را به دلخواه خود افزایش دهید.

می توانید از انواع مختلف پودر کاکائو در این دستور پخت استفاده کنید.

برای تزیین پودینگ می توانید از میوه های تازه، آجیل یا خامه فرمی نیز استفاده کنید.

نوش جان!

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *