پنکیک بدون آرد، شکر و روغن، یک صبحانه یا میان وعده سالم و خوشمزه | طرز تهیه پنکیک جو دو سر پرک +ویدئو


 طرز تهیه پنکیک جو دو سر پرک

 

پنکیک دو سر پرک یک نوع پنکیک است که با آرد دوسر پرک تهیه می‌شود. این پنکیک‌ها بافتی نرم و لطیف دارند و طعمی شیرین و مقوی دارند.

پنکیک یک دسر یا صبحانه خوشمزه و محبوب است که با آرد، شکر و روغن تهیه می‌شود. اما اگر به دنبال یک نسخه سالم‌تر از پنکیک هستید، می‌توانید آن را بدون آرد، شکر و روغن تهیه کنید.

در این دستور پخت، از جودوسر پرک به جای آرد، موز به جای شکر و شیر به جای روغن استفاده می‌شود. این پنکیک‌ها طعمی شیرین و دلچسب دارند و برای صبحانه یا میان وعده بسیار مناسب هستند.

مواد لازم:

* موز رسیده یک عدد

* تخم مرغ یک عدد

* وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

* دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

* شیر سه چهارم لیوان

* جودوسر پرک سه چهارم لیوان

* بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر خالی

طرز تهیه:

1. موز را به خوبی پوره کنید.

2. تخم مرغ، وانیل، دارچین و شیر را به موز اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. جودوسر پرک و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

4. یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید.

5. یک قاشق از خمیر پنکیک را در تابه بریزید و اجازه دهید پنکیک خودش را بگیرد.

6. پس از اینکه یک طرف پنکیک طلایی شد، آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز بپزید.

7. پنکیک‌های آماده شده را با عسل، شیره انگور، خرما یا هر topping دلخواه دیگری سرو کنید.

نکات:

* برای اینکه پنکیک‌ها نرم و لطیف شوند، جودوسر پرک را از قبل چند ساعت در شیر خیس کنید.

بیشتر بخوانید  کشته‌های تصادفات نوروزی چند نفر شد؟

* اگر می‌خواهید پنکیک‌ها شیرین‌تر شوند، می‌توانید به آن‌ها کمی عسل یا استویا اضافه کنید.

* همچنین می‌توانید یک قاشق چایخوری روغن یا کره نارگیل به خمیر پنکیک اضافه کنید تا نرم‌تر شوند.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید