پفک پفکی یا مارشمالو بازاری را در خانه با حداقل مواد اولیه تهیه کنید!


عناصر:
2 بسته ژله قرمز (من از ژله انار استفاده کردم)
آب سرد برای ژله قرمز دو سوم فنجان است
گلوکز مایع برای ژله قرمز 2 قاشق غذاخوری
___
ژله سبز 1 بسته (من از طالبی استفاده کردم)
آب سرد برای ژله سبز یک سوم فنجان
گلوکز مایع 1 قاشق چایخوری سر خالی
پودر نارگیل به میزان لازم
..
1. دو بسته ژله قرمز را با دو سوم فنجان آب سرد حل کرده و روی دیگ بخار قرار دهید تا کاملا شفاف شود، سپس 2 قاشق چایخوری شربت گلوکز مایع را اضافه کرده، هم بزنید و از روی اجاق گاز بردارید.
.
2. به مدت 5-7 دقیقه با همزن با دور تند هم بزنید تا کف کند (بافتش تقریبا شبیه خامه است).
.
3. کف و کناره های تابه تان (مال من 20*20 بود) را کاملا با روغن چرب کنید و پودر نارگیل را روی تابه بپاشید.
.
4. ژله رنگی را در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
.
5. ژله سبز را به همین ترتیب درست می کنیم با این تفاوت که از یک سوم لیوان آب سرد استفاده می کنیم و یک قاشق چای خوری گلوکز به آن اضافه می کنیم.
.
6. ژله سبز را روی لایه قبلی بریزید و پودر نارگیل بپاشید و حدود 30-60 دقیقه در یخچال بگذارید.
.
7. پودر نارگیل را در ظرف سرو بریزید و قالب را در ظرف برگردانید و برش بزنید وقتی ژله شکل گرفت همزن را خاموش کنید و دیگر هم نزنید چون سفت می شود و به ظرف منتقل نمی شود.
.
بهتر است از ظرف پلاستیکی استفاده کنید تا پفک ها راحتتر از قالب خارج شوند

بیشتر بخوانید  وبلاگ سریال سفید سری پانزدهم


دیدگاهتان را بنویسید