سردار کوثری در پاسخ به این سوال که «آیا حضور دو ناو هواپیمابر و اسکادران های جنگنده آمریکا امکان جنگ مستقیم را میان آمریکا و ایران افزایش نمی دهد» گفت: عملیات روانی یکی از ابزارهای آمریکایی است اما با تجربهای که در طول دفاع مقدس، انقلاب و مبارزه با داعش پیدا کردهایم، توطئههای طراحی شده را میشناسیم.
اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازهم در پاسخ به پرسشd مبنی براینکه چرا آمریکا که اوایل حمله حماس به اسرائیل معتقد بود ایران نقشی ندارد، حال معتقد است ایران در پشت حمله به تاسیسات امریکا در منطقه قرار دارد، گفت: «از بعد جنگ جهانی دوم آمریکاییها همیشه دست پیش را میگیرند که پس نیافتند. جنایتهایی که اکنون آمریکا دارد انجام میدهد منفورتر از اسرائیل است چراکه فرماندهی این جنایات در اختیار سنتکام است. فرماندهی عملیات علیه غزه در اختیار ژنرال های آمریکایی قرار گرفته است.»
سردار کوثری در ادامه با تاکید بر حضور و نقش آفرینی نظامی آمریکا در غزه گفت: «میان رژیم اشغالگر اختلافات و شکافی وجود دارد که با عملیات حماس وحشتی بین مسئولین رژیم اشغالگر ایجاد شده است و روحیهای ندارند. به همین دلیل آمریکا فرماندهان سنتکام را به غزه فرستاده تا عملیات نظامی در غزه را هدایت کنند. از این رو بایدن، وزیر دفاع و وزیر امور خارجه آمریکا، نخست وزیر انگلیس، ماکرون و رئیس جمهور آلمان از اسرائیل حمایت میکنند.»
نماینده مجلس یازدهم در پاسخ به این پرسش که مقامات پنتاگون و جوبایدن، رئیس جمهور آمریکا ایران را عامل حمله به پایگاه های آمریکایی معرفی کرده اند، گفت: «آمریکا به دلیل اینکه نتوانسته در غزه کاری از پیش ببرد، خواسته است غلط زیادی کند و ایران را تهدید کند. آمریکا نمی تواند حمایت نظامی خود را در غزه مخفی کند با وجود حضور نیروهای آمریکایی آنها در غزه هم هیچ توفیقی به دست نیاورده اند. ایران به صورت مستقیم وارد جنگ نشده اما اگر درصورتی که اگر ایران وارد شود، دیگر چیزی برای اسرائیل باقی نمیماند»
سردار کوثری در پاسخ به این سوال که «آیا حضور دو ناو هواپیمابر و اسکادران های جنگنده آمریکا امکان جنگ مستقیم را میان آمریکا و ایران افزایش نمی دهد» گفت: عملیات روانی یکی از ابزارهای آمریکایی است اما با تجربهای که در طول دفاع مقدس، انقلاب و مبارزه با داعش پیدا کردهایم، توطئههای طراحی شده را میشناسیم. قطعا اگر تصمیم گرفته شود که جبهه مقاومت اقدامی کند، هم آمریکا و هم صهیونیستها بیشتر تحت فشار قرار میگیرند. با استفاده از تجربه های جنگ۸ ساله پاسخ آمریکا را می دهیم. آمریکایی ها می دانند که ما می توانیم پاسخ آنها را بدهیم و منظور از تجربه جنگ چیست!»
وی خاطر نشان کرد: « آمریکا برای رد گم کنی و ترساندن مردم بلوف حمله نظامی میزند درصورتی که مردم آنقدر اگاه هستند که آن را تشخیص میدهند.»
سردار کوثری درباره پاسخ جبهه مقاومت به اسرائیل عنوان کرد: «اسرائیل و آمریکا خیال میکنند که هرچه غزه را بمباران کنند، به هدف خود میرسند درصورتی که این بزرگترین خطایشان است. اگر در سوریه و جنوب لبنان پایشان را فراتر بگذارند، حزبالله آنچنان توانمند است که آنها میدانند اگر سید حسن نصرالله وارد این معرکه شود، رژیم اشغالگر تحت فشار قرار میگیرد. اسرائیل باید نگران حضور جدی حزب الله در جنگ باشد. چنین است که اسرائیل میخواهد همسایهها را به شکلی همراه خود کند ولی اگر جبهه مقاومت برای نابودی رژیم صهیونیستی تصمیم گیرد، در عمل خیلی سریع میتواند نشان دهد.»
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به اینکه آیا ارتش و دولت سوریه که ضعیف هستند، میتوانند پاسخ بمبارانها را بدهند، گفت: «اصلا چنین نیست. آنها سیاستهایی دارند که به موقع پاسخ میدهند.»
وی درخصوص اینکه اگر اسرائیل اقدام به عملیات زمینی کند و به صورت نظامی وارد غزه شود، بهترین پاسخ نیروی مقاومت چیست، به دیده بان ایران گفت: «خود آمریکای خبیث جلوی ارتش اسرائیل را گرفته و از این به بعد هم میگیرد. چراکه میدانند اگر حرکتی انجام دهند ضرباتی به آنها وارد میشود که تلفات زیادی دارند. به دلیل اینکه نیروهایشان در ساختمانهای خراب نمیتوانند مانوری دهند. از این رو دست رزمندگان حماس باز میشود و به راحتی تلفات سنگینی بر دست آنها میگذارند. از سوی دیگر هم اگر این کار انجام شود قطعا حرکاتی از طرف شمال فلسطین اشغالی یعنی جنوب لبنان، منطقه کرانه باختری و عزیزان دیگری که در جبهه مقاومت هستند، به رژیم اشغالگر وارد میشود.»
کوثری در پاسخ به اینکه اگر جبهه جنگ بزرگتر شود و دیگر کشورهای منطقه مانند لبنان، یمن،سوریه و عراق درگیر شوند پاسخ ایران چیست، گفت: «ما مرد عمل هستیم نه حرف. قطعا چون ضرب شست ما را چشیدهاند جبهه را گسترش نمیدهند. ایران در عمل پاسخ آمریکا را میدهد»