پزشکان اولین طعم فناوری G5 را در ایران چشیدند/گام بعدی کشاورزی است یا صنعت پتروشیمی؟


به گزارش سلام نو، توسعه دنیای ارتباطات و ورود به نسل پنجم فناوری که جدیدترین فناوری اینترنت است، تغییرات زیادی را در ماهیت صنایع از جمله پزشکی، آموزشی، کشاورزی و … به همراه داشته است؛ در حالی که این صنعت در حال توسعه است. در حالی که این صنعت در حال توسعه است. گامی رو به جلو در دیجیتالی شدن جهان اگر اپراتورهای ارتباطی کشورمان در لبه فناوری واگن را رها نکرده و اقدامات قابل توجهی در این زمینه انجام دهند.

این روزها دنیای ما به هم نزدیکتر شده و دنیا به اندازه یک روستا کوچک شده است. به همین دلیل است که آنها از شمال به جنوب و از شرق به غرب جهان در کسری از ثانیه به هم متصل می شوند. این وظیفه توسط فناوری‌های ارتباطی انجام می‌شود و روز به روز با گسترش آن‌ها دامنه خدمات و کیفیت آن‌ها را بهبود می‌بخشند.

نسل اول فناوری ارتباطات که از سال 1987 در دنیا شروع به کار کرد و با مشکلاتی چون مکالمه بدون امنیت بالا و قطع مکرر مواجه شد، اکنون به نسل پنجم خود رسیده است.

فناوری 5G که نسل پنجم ارتباطات است، از سال 2020 شروع به کار کرد و جدیدترین و جدیدترین فناوری محسوب می شود.

اگرچه اکثر کاربران اینترنت تفاوت بین نسل ها را فقط از نظر سرعت اینترنت در نظر می گیرند، اما تفاوت های عمیق تری بین این نسل ها وجود دارد.

نسل پنجم ارتباطات که متکی بر طول موج های کوتاه و افزایش پهنای باند است، علاوه بر سرعت، کیفیت اینترنت و ارتباطات را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد که در حال حاضر شاهد اجرای تجاری و آزمایشی آن در کشورمان هستیم.

از مشکلات فنی که بگذریم، به صنایع و شرکت هایی می رسیم که از ظرفیت های ارتباطی برای توسعه و پیشرفت و دستیابی به اهداف تجاری خود استفاده می کنند. بدیهی است که مردم نوع خدمات و کیفیت زیرساخت های ارتباطی را خواهند دید.

بیشتر بخوانید  سناتورهای تندرو آمریکایی به گروسی درباره ایران نامه نوشتند

ظهور نسل پنجم نه تنها پیشرفت فناوری اینترنت، بلکه تحولی اساسی و اساسی در تمامی سطوح مختلف است که همه جوامع و کشورها را به سمت دیجیتالی شدن سوق می دهد.

از جمله تأثیرات نسل پنجم اینترنت، افزایش بهره وری در صنعت «کشاورزی» با تبدیل به کشاورزی خودکار و ارسال سریع اطلاعات با استفاده از حسگرها و «پهپادها»، «یادگیری از راه دور» از طریق کلاس های آنلاین و تأثیر آن است. افزایش سرعت و کیفیت است. صنعت «هوشمند» خاطرنشان کرد: لجستیک با افزایش سرعت دریافت و ارسال اطلاعات و کاهش تاخیر در انتقال داده ها بین مبدا و مقصد و تشکیل شبکه ای پاسخگو و یکپارچه تر.

فناوری ارتباطات 5G آماده است تا کشاورزی را همانطور که می شناسیم متحول کند. شرکت ها در حال توسعه سیستم های کشاورزی هوشمند هستند که می توانند از مزایای G5، هوش مصنوعی و محاسبات لبه استفاده کنند.

مثلاً «تراکتور جان دیر» که در نمایشگاه CES توجه همه را به خود جلب کرد.

فناوری نسل پنجم می تواند مدیریت هوشمند مزرعه را به جای تفکر قدیمی و سنتی که در آن اتلاف منابع زیادی وجود دارد، به ارمغان بیاورد و بدیهی است که مدیریت کارآمد مصرف آب، آفت کش ها و ضایعات را ایجاد کند.

تراکتور کاملا خودمختار جان دیر که در ژانویه 2022 رونمایی شد نیز در این دسته قرار می گیرد. این تراکتور مجهز به شش جفت دوربین استریو است که از هوش مصنوعی برای تشخیص موانع 360 درجه، آگاهی جغرافیایی و محاسبه فاصله استفاده می کند.

یک کشاورز می تواند به سادگی تراکتور را برای انجام عملیات مزرعه ای مستقر کند و سپس آن را از طریق یک برنامه تلفن همراه راه اندازی، مدیریت و نظارت کند و در عین حال بر کارهای دیگر تمرکز کند.

بیشتر بخوانید  پسر بیش از 60 بار خواستگاری کرد تا زیباترین دختر را پیدا کند! / فیلم سینما

این برنامه دسترسی به ویدئو، تصاویر، داده ها و معیارهای زنده را فراهم می کند، در حالی که به کشاورز اجازه می دهد سرعت و عمق را تنظیم کند. در صورت بروز هر گونه ناهنجاری، به کشاورز اطلاع داده می شود تا تنظیماتی را برای بهینه سازی عملکرد دستگاه انجام دهد.

البته با تولید انبوه و تجاری سازی «تراکتورهای خودران» که از G5 استفاده می کنند، کشاورزی دقیق و پربارتر می تواند به میدان بیاید.

با تراکتورهای خودران که قادر به پاشش، چمن زنی و دیسک کردن در طیف وسیعی از مناطق هستند، تبدیل ناوگان تراکتورهای کشاورزی موجود به تراکتورهای روباتیک و داده محور می تواند در عین اتکا به کار دستی، بهره وری را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد. کاهش خطاهای انسانی و هزینه های تجهیزات و تولید.

مهمتر از همه، استفاده از این فناوری در تراکتورهای خودران عاملی برای محافظت از کشاورزان در برابر مواد شیمیایی مضر، حوادث احتمالی و سایر خطرات محیط کار است.

این فناوری همچنین صنعت پزشکی و مراقبت های بهداشتی را از طریق هوشمند بودن دستگاه ها و تجهیزات و مواردی مانند تشخیص از راه دور و جراحی به کمک ربات تحت تاثیر قرار داده است.

در مرحله بعد اثرات فناوری ارتباطی نسل پنجم بر بهبود عملیات تولیدی، معادن مدرن، عملیات نفت و گاز، خرده فروشی شخصی و کارآمدتر، مدیریت هوشمندتر و خدمات دولتی، آب و برق کارآمدتر و موثرتر، پشتیبانی قوی تر. برای نیروی کار و کرد خاطرنشان کرد: ساخت «شهر هوشمند و دیجیتال» یکی از چشم اندازهای بلندمدت این فناوری است.

بیشتر بخوانید  بیماری وبا واگیردار است | بیماری وبا در ایران – ایران چطور

اپراتورهای تلفن همراه کشورمان در راستای این اهداف و چشم‌اندازها با آخرین فناوری‌ها پا به میدان گذاشته و اقداماتی را انجام داده‌اند.

به عنوان مثال، اولین اپراتور تلفن همراه در ایران که فناوری 5G را به صورت واقعی و عملیاتی در شبکه تجاری خود پیاده سازی کرد و توانست «رکورد سرعت اینترنت ایران» را بشکند، سحاب آل است.

این اپراتور نه تنها یک پلتفرم فناوری نسل پنجم بود، بلکه در عملیاتی که جامعه پزشکی را متحیر کرد، برای اولین بار در کشور پایگاه کیس 5G را افتتاح کرد.

پیرو اول بیش از مانور دادن به ماهیت فناوری نسل پنجم و مزیت های آن و ارائه داده هایی از ویژگی های آن، با توسعه و طراحی موارد استفاده مبتنی بر 5G، سعی کرد به جامعه نشان دهد که این فناوری قادر است زمینه های مختلف را متحول کند.

بر این اساس این اپراتور با تحقق «نسل جدید جراحی رباتیک آنلاین از راه دور ایران» توانست سرعت طراحی سایر موارد را بهبود بخشد و موانع توسعه این فناوری در کشور را برطرف کند. .

این جراحی رباتیک از فاصله 7 کیلومتری بین بیمارستان امام خمینی (ره) تا سینا در شبکه امن و سریع نسل پنجم اپراتور همراه اول بر روی حیوانی انجام شد.

پس باید گفت که این اقدامات تازه شروعی برای این نسل از فناوری در کشور است و هنوز با شهرهای هوشمند و دیجیتال فاصله داریم، اما با توجه به انگیزه و فعالیت اپراتورها، دستیابی به این اهداف دیگر امکان پذیر نیست. رویا محقق خواهد شد

<п>اعلامیه پزشکان اولین طعم فناوری G5 را در ایران می‌بینند/کشاورزی است یا پتروشیمی؟ اولین بار در ظاهر شد خبر سریع.

دیدگاهتان را بنویسید