پاستای سالم و فوری بدون خامه میخوای درست کنی حتما ببین! | طرز تهیه پاستا بدون خامه +ویدئو


 

پاستا یک غذای ایتالیایی است که از خمیر آرد، آب یا تخم مرغ تهیه می شود. پاستا به اشکال و اندازه های مختلفی وجود دارد و می توان آن را با انواع سس ها و مواد غذایی دیگر سرو کرد.پاستا در اصل یک غذای فقیر بود که توسط مردم فقیر ایتالیا مصرف می شد. اما امروزه یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است و در سراسر دنیا تهیه و مصرف می شود.برای اطلاع از طرز تهیه پاستا بدون خامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر:

* 250 گرم پاستا فرمی

* 200 گرم سینه مرغ بدون استخوان و پوست

* 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده

* 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده

* 100 گرم برگ اسفناج، خرد شده

* 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

* 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

* 1 قاشق چایخوری پودر سیر

* 1/2 قاشق چایخوری نمک

* 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه پاستا:

1. ابتدا پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.

2. در این فاصله، مرغ را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و با روغن زیتون در یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید تا کاملاً پخته شود.

3. پیاز و فلفل دلمه ای را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

4. رب گوجه فرنگی، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

5. اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

6. پاستا پخته شده را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.

7. غذا را بلافاصله سرو کنید.

نکات:

 برای طعم دهی بیشتر می توانید از ادویه های دیگری مانند آویشن، ریحان خشک و زیره سبز نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  فردا ادارات، بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی تهران تعطیل است- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

 اگر دوست دارید سس غلیظ تر شود، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را در کمی آب حل کنید و به سس اضافه کنید.

 برای رژیمی تر شدن غذا، می توانید از پاستا رژیمی استفاده کنید.

فواید:

 این غذا منبع خوبی از پروتئین، فیبر و ویتامین ها است.

 تهیه آن آسان و سریع است.

 یک غذای سالم و خوشمزه برای وعده های غذایی اصلی یا شام است.

دیدگاهتان را بنویسید