پاستا یک غذای ایتالیایی است که از خمیر آرد، آب یا تخم مرغ تهیه می شود. پاستا به اشکال و اندازه های مختلفی وجود دارد و می توان آن را با انواع سس ها و مواد غذایی دیگر سرو کرد.پاستا در اصل یک غذای فقیر بود که توسط مردم فقیر ایتالیا مصرف می شد. اما امروزه یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است و در سراسر دنیا تهیه و مصرف می شود.برای اطلاع از طرز تهیه پاستا بدون خامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر:
* 250 گرم پاستا فرمی
* 200 گرم سینه مرغ بدون استخوان و پوست
* 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
* 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
* 100 گرم برگ اسفناج، خرد شده
* 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
* 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
* 1 قاشق چایخوری پودر سیر
* 1/2 قاشق چایخوری نمک
* 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه پاستا:
1. ابتدا پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.
2. در این فاصله، مرغ را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و با روغن زیتون در یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید تا کاملاً پخته شود.
3. پیاز و فلفل دلمه ای را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
4. رب گوجه فرنگی، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
5. اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
6. پاستا پخته شده را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.
7. غذا را بلافاصله سرو کنید.
نکات:
برای طعم دهی بیشتر می توانید از ادویه های دیگری مانند آویشن، ریحان خشک و زیره سبز نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید سس غلیظ تر شود، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را در کمی آب حل کنید و به سس اضافه کنید.
برای رژیمی تر شدن غذا، می توانید از پاستا رژیمی استفاده کنید.
فواید:
این غذا منبع خوبی از پروتئین، فیبر و ویتامین ها است.
تهیه آن آسان و سریع است.
یک غذای سالم و خوشمزه برای وعده های غذایی اصلی یا شام است.