مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

ولادت امام حسین در سال ۹۹ چه تاریخی دارد ؟

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



تاریخ ولادت امام حسین در سال 99


ولادت امام حسین در سال 99 مصادف است با :


تاریخ ولادت امام حسین در سال 1399 به شمسی : چهارشنبه، 27 اسفند [ حَمَل ] ۱۳۹۹

۹ / ۱ / ۱۳۹۹


تاریخ ولادت امام حسین در سال 99 ، ولادت امام حسین در سال ۹۹ چه تاریخی دارد ؟ ، تاریخ ولادت امام حسین در سال 1399


تاریخ ولادت امام حسین در سال 99 به قمری


تاریخ قمری ولادت امام حسین در سال 1399 مصادف است با :


تاریخ ولادت امام حسین در سال 1442 قمری : الأربعاء ، ۳ شعبان ۱۴۴۲

۳ / ۸ / ۱۴۴۲


تاریخ ولادت امام حسین در سال 99 به قمری ، تاریخ ولادت امام حسین در سال 1442به قمری


تاریخ ولادت امام حسین در تقویم 99 به میلادی 2020


تاریخ ولادت امام حسین در سال 99 به میلادی مصادف است با :


تاریخ میلادی ولادت امام حسین در سال 2021 : 2021 March 17 , Wednesday

17 – 3 – 2021


ولادت امام حسین چه روزی است ؟ | تاریخ ولادت امام حسین ع |تاریخ ولادت امام حسین در سال 99 | ولادت امام حسین کی است  | تاریخ ولادت امام حسین در سال ۹۹


ولادت امام حسین در سال ۹۹ چه تاریخی دارد ؟


تاریخ تولد امام حسین در تقویم سال 99 مصادف است با چهارشنبه، 27 اسفند [ حَمَل ] ۱۳۹۹

۹ / ۱ / ۱۳۹۹


ولادت امام حسین چه روزی است ؟


روز سوم ماه شعبان سال چهارم هجرت دومین فرزند برومند حضرت علی و فاطمه، که درود خدا بر ایشان باد، در خانه‏ ی وحی و ولایت، چشم به جهان گشود.


چون خبر ولادتش به پیامبر گرامی اسلام (ص ) رسید، به خانه حضرت علی (ع ) و فاطمه را فرمود تا کودکش را بیاورد. اسما او را در پارچه ای سپید (س ) آمد و اسما پیچید و خدمت رسول اکرم (ص ) برد، آن گرامی به گوش راست او اذان و به گوش چپ او اقامه گفت .


به روزهای اول یا هفتمین روز ولادت با سعادتش ، امین وحی الهی ، جبرئیل ، فرود آمد و گفت : سلام خداوند بر تو باد ای رسول خدا، این نوزاد را به نام پسر کوچک هارون (شبیر) چون علی برای تو بسان هارون که به عربی (حسین ) خوانده می شود نام بگذار. برای موسی بن عمران است ، جز آن که تو خاتم پیغمبران هستی .

بیشتر بخوانید  غاز پا آبی کودن، با نام‌های بوبی و غاز احمق


و به این ترتیب نام پرعظمت “حسین ” از جانب پروردگار، برای دومین فرزند فاطمه (س ) انتخاب شد. به روز هفتم ولادتش ، فاطمه زهرا که سلام خداوند بر او باد، گوسفندی را برای کشت ، و سر آن حضرت را تراشید و هم وزن موی سر او فرزندش به عنوان عقیقه نقره صدقه داد.


تاریخ دقیق ولادت امام حسین درتقویم  سال 99  چه روزی است ؟


مختصری درباره امام حسین (ع)


حسین (ع)، امام، فرزند علی بن ابی طالب (ع) و فاطمه زهرا (ع)، و نوه پیامبر اکرم (ص) ، امام سوم شیعیان و شهید کربلا که قیام و شهادت وی، نقش تعیین کننده‌ای در تاریخ اسلام و شیعه، به ویژه در سده‌های نخست اسلامی داشت.


وی پنجمین معصوم و یکی از پنج تن محسوب است و در جایگاه امامت، این مقام را پس از برادر خود، یکی از پنج تن محسوب است و در جایگاه امامت، این مقام را پس از برادر بزرگوار خود، امام حسن (ع)، عهده‌دار گشت.


زندگینامه امام حسین (ع) و شهادت ایشان که در یکی از دوره‌های حساس و پر تنش سده نخست بود، با ظلم ستیزی در مقابل جائران اموی، از سویی نام آن بزرگوار را با مفهوم مقاومت و شهادت پیوند زد؛ و از سویی دیگر، آغازگر طیف وسیعی از قیام‌های پسین بود.


با رشد ستمگری امویان واقعه کربلا، در نهایت در قالب یکی از شورانگیزترین حماسه‌های تاریخ اسلام –واقعه عاشورا- بر سازنده و عینیت بخش مفهوم آزادگی گشت.


مفهومی که حتی بازتاب آن بر لایه‌ها و سطوح مختلفی از اندیشه جوامع شیعی، در قالب گونه‌های متفاوتی از بروز هنری در ادبیات، نگاره‌ها و یادمان‌های گوناگون در طی قرون روی نمود. ‏

بیشتر بخوانید  آدرس و شماره تلفن اتحادیه‌های صنفی تهران


جایگاه خانوادگی : امام حسین (ع) نوهی پیامبر اسلام (ص) از حضرت فاطمه (ع) است. پدر وی چهارمین خلیفهی مسلمین و نخستین امام شیعی و وصی پیامبر (ص) بود.


حسین (ع) دومین فرزند امام علی (ع)، برادرانی با نامهای حسن، محمد، عباس و عمر داشت.وی آخرین کس از مجموعهی پنج نفرهی اصحاب کسا است و در روایات ثقلین، به نام او بهعنوان یکی از مصادیق ثقل دوم تصریح شده است.


روایات مختلفی مبنی بر ابراز علاقهی رسول (ص) نسبت به امام حسین (ع)، بیانگر جایگاه وی نزد نبی اکرم (ص) است. از مهمترین روایات در اینباره آن است که پیامبر (ص) در قالب دعا، دوستداری حسین (ع) و دوستداران او را از پروردگار طلبنموده، و دوستداران حسین (ع) را دوستان خدا خوانده است.


بدینترتیب روایتی از پیامبر (ص) مبنی بر اینکه ناراحتی و گریهی حسین (ع)، سبب آزار و اذیت و ناراحتی وی میگردد، قابل درک است. در دستهای از روایات که به حسنین (ع) اشاره دارد، امام حسین (ع) و امام حسن (ع)، سرور جوانان بهشت خوانده شده اند.


شاید بر همین اساس، احادیث و روایات متعددی پیرامون ایشان، به نوعی با بهشت و مصادیق بهشتی ارتباط یافته است . براساس برداشتهایی از متن روایات، حسین بن علی (ع) شباهت، نزدیکی و ارتباط شایان توجهی با پدر داشته است.


دل نگرانیهای همیشگی مادر برای او و برادرش نیز گاه در منابع بازتاب پیدا کرده است. و حتی در نمود و بروزی متفاوت در روایات تفسیری، رشتهی این دلواپسیها و نگرانیها به پیش از تولد فرزند برمیگردد]؛ در میان افراد خانواده، شاید رابطهی تنگاتنگ او با برادرش، امام حسن (ع)، بیشتر توجهبرانگیز است.

بیشتر بخوانید  لیست کامل مراکز مخابراتی مشهد + آدرس و تلفن


حتی براساس احادیثی، این دو برادر هر کدام به نیمی از پیکر پیامبر اسلام (ص) شبیه دانسته شده اند در واقع در این روایات ضمن بیان همپوشانی شخصیتی ایشان، شباهت هر دو آنها به پیامبر (ص) از نظر روحیات و شخصیت که هر کدام مکمل دیگری است، مورد توجه واقع شده است.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *