وقفه ها و مدیریت ضعیف وزارت نیرو بر دوش واحدهای صنعتی ؛ قطعی برق بدنه تولیدی کشور قابل جبران نیست – کرمان نیوز – اخبار استانهای تسنیم


طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب کرمان در اوایل ماه ژوئن سال جاری ، قطع برق به طور غیرمنتظره ای به یک مهمان ناخوانده در کشور و در استان کرمان تبدیل شد. خانه ها ، مشاغل و بازارها و البته واحدهای تولیدی و صنعتی. به صنعت

اگرچه این تصمیم مسئولان نارضایتی مردم را كاهش داد ، اما این امنیت گسترده شوك بزرگی به صاحبان بخشهای صنعتی وارد كرد و این استراتژی مسئولان خسارتهای جبران ناپذیری به گروههای تولیدی كشور وارد كرد و تولیدكنندگان و صنعتگران را مجبور به اخراج كارگران كرد. خاموش شدن خطوط تولید در شرایطی صورت می گیرد که هنوز سایه تحریم های اقتصادی و مشکلات ویروس کرونا از ذهن صاحبان صنایع کشور پاک نشده است.

مالک یکی از واحدهای صنعتی در استان کرمان با بیان اینکه در صورت قطع برق در هر شرایطی قطعاً واحدهای صنعتی آسیب می بینند ، گفت: خسارت ناشی از این قطعی ها قابل جبران نیست.

وی با اشاره به اینکه قطعی برق بدون برنامه یا حتی با برنامه باعث خطرات تولید واحدهای صنعتی و آسیب رساندن به اقتصاد می شود ، افزود: و اینکه یک بحران اضطراری باشد.

استاد دیگری از استان کرمان با بیان اینکه صاحبان صنایع کوچک و بزرگ مجبورند بهای طولانی مدت این وقفه ها را بپردازند گفت: ما انتظار داریم در طول سال حمایت از تولید و قطع تولید مشخص شود ، اگر دولت از صنعت کشور حمایت نکند ، حداقل این بخش را فشار ندهید.

وی با اشاره به اینکه این خسارات نه تنها منجر به کاهش تولید می شود ، بلکه برای ماشین آلات و تجهیزات صنعتی نیز مشکلاتی ایجاد می کند و هزینه های هنگفتی را برای صاحبان واحدهای تولیدی متحمل می شود. وی گفت: استان کرمان یک استان صنعتی و معدنی است و قطعی برق چنین نیست. فقط به تولید آسیب می رساند ، بلکه از این صنعت پیروی می کند که نفس صنایع و تولیدکنندگان حومه را گرفته است.

بیشتر بخوانید  فرمانده انتظامی استان: 123 کیلوگرم تریاک در کرمانشاه کشف شد

محمدرضا پورابراهیمی ، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ، صبح امروز در جلسه شورای گفتگو بین دولت و بخش خصوصی استان کرمان با ابراز نگرانی در مورد قطعی برق در استان کرمان اظهار داشت: در استان ما برق را منتقل کردیم قطع و این مشکلات زیادی را برای واحدهای تولیدی و صنعتی ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه مدیریت ضعیف وزارت نیرو در سالهای اخیر کشور را با چالش مواجه کرده و قیمت گذاری و تصمیم گیری مناسب وزارت سرمایه گذاری وزارت برق را به چالش کشیده است اظهار داشت: بخش خصوصی 300000000000000000000000000000000000000000000 را از دولت را خواستار دارد.

رئیس کمیته اقتصادی مجلس با بیان اینکه وضعیت واحدهای صنعتی نگران کننده است و باید مورد رسیدگی قرار گیرد ، افزود: تخمین زده می شود که فقط در واحدهای معدنی مانند گوهرزمین و توسعه آهن و فولاد حدود 20 میلیون دلار در هفته است. به دلیل قطعی برق از جمله فعالیت سایر واحدهای استان ، هفته ای 150 میلیون دلار خسارت به واحدهای صنعتی استان کرمان وارد می شود.

وی گفت: گل گهر یک نیروگاه 500 مگاواتی احداث کرده است که اکنون اجازه استفاده از نیروگاه آن را ندارد.

پورابراهیمی با بیان اینکه باید برای سرمایه گذاری در صنعت نیروگاه های استان کرمان در میان مدت و بلند مدت تصمیم گیری شود ، افزود: در سطح ملی هزینه های زیادی در بخش انرژی کشور انجام شده است.

وی با اشاره به اینكه ما وزیر نیرو را برای حضور و پاسخگویی در كمسیون اقتصادی یكشنبه آینده دعوت كردیم ، گفت: “ما گزارش را به اطلاع عموم می رسانیم و به زودی پرونده را با وزیر نیرو به دادگستری می فرستیم. “کشور علاقه ای به این چالش ها ندارد.

بیشتر بخوانید  برنامه‌های وزیر پیشنهادی ارتباطات اعلام شد

نماینده کرمان و راور افزود: واحدهای جدید صنعتی در استان کرمان آماده سرمایه گذاری در نیروگاه ها هستند و با پروژه جدید تولید سلول از نیروگاه های خورشیدی که یک شهر انرژی در کشور خواهد بود ، موارد خوب در استان و تجهیزات به ارزش 200 میلیون دلار برای این پروژه اتفاق خواهد افتاد. وارد کشور شد.

به گزارش تسنیم ، سرنوشت نامعلوم صنایع در سال جاری باعث نگرانی بیشتر فعالان این منطقه شده است و اگرچه هنوز علت وقفه های اخیر به طور واضح مشخص نشده و بسیاری از متهمان از جمله معدن کاران ، کاربران خانگی ، هوای گرم ، خشکسالی و … اما به نظر می رسد در میان همه این عوامل ، نقش بی پروا دولت در سالهای اخیر و سرمایه گذاری در صنعت برق برجسته ترین نقش است.

انتهای پیام / 511 / ت

دیدگاهتان را بنویسید