وقت درست کردن دسر نداری؟ کیک یخچالی رو توی سریع ترین زمان ممکن درست کن | طرز تهیه کیک یخچالی + ویدئو


کیک یخچالی یک دسر بدون پخت است که با لایه‌های بیسکویت، کرم و میوه درست می‌شود. این یک دسر محبوب برای تابستان است زیرا نیازی به فر ندارد و می‌تواند در یخچال نگهداری شود.

کیک‌های یخچالی را می‌توان با انواع مواد مختلف درست کرد. اما برخی از مواد رایج عبارتند از:

بیسکویت: بیسکویت‌های پتی‌بور، بیسکویت‌های گراهام و بیسکویت‌های شکلاتی همگی گزینه‌های محبوبی برای کیک‌های یخچالی هستند.

کرم: کرم می‌تواند از خامه زده شده، ماست، پودینگ یا حتی بستنی درست شود.

میوه: میوه‌های تازه یا کنسرو شده همگی می‌توانند در کیک یخچالی استفاده شوند. برخی از میوه‌های محبوب عبارتند از توت فرنگی، موز، و آناناس.

برای درست کردن کیک یخچالی، به سادگی لایه‌هایی از بیسکویت، کرم و میوه را در ظرفی بچینید. معمولاً کیک را با یک لایه کرم یا میوه به پایان می‌رسانند. سپس کیک را باید به مدت چند ساعت در یخچال قرار داد تا خودش را بگیرد.

در اینجا دستور پخت ساده کیک یخچالی آورده شده است:

مواد لازم:

1 بسته بیسکویت پتی‌بور

1 فنجان خامه سنگین

1/2 فنجان شکر

1 قاشق چایخوری وانیل

1 فنجان توت فرنگی تازه، برش خورده

دستورالعمل:

بیسکویت ها را در غذاساز خرد کنید تا پودر شوند.

در یک کاسه بزرگ، خامه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید تا سفت شود.

1/3 فنجان از خرده بیسکویت را در ته ظرف 9×13 اینچی بریزید.

روی خرده بیسکویت ها را با 1/2 فنجان کرم بپوشانید.

روی کرم را با 1/2 فنجان توت فرنگی بپوشانید.

لایه ها را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شوند.

روی کیک را با پلاستیک بپوشانید و به مدت حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید  بدنبال روش‌های نوینِ معدنکاری در گل‌گهر هستیم

از آن لذت ببرید!

 

 

دیدگاهتان را بنویسید