وضعیت فعلی منابع آب تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد



قاضی ربانی روز پنجشنبه در سخنرانی خود در مورد عوامل سیاسی ، اجتماعی اقتصادی و فرهنگی مingثر بر منابع آب و محیط زیست ، در اولین کنگره “استان اصفهان و توسعه ملی ، چالش ها و فرصت های پیش رو” افزود: حفاظت از منابع آب بدون توجه به سایر محیط زیست عوامل و انسان امکان پذیر نیست.

دانشکده علوم پزشکی دانشگاه کاشان افزود: دیدگاه های قومی و قبیله ای ، اختلاف طبقاتی ، رانت و رانت فرصت طلبانه ، جناح های فکری و سیاسی ، احساس ضرر و بی عملی از جمله عواملی است که منجر به سو mis استفاده از منابع آب برای گناهکاران می شود.

ربانی گفت: در فرهنگ ما آب مقدس است ، نباید آلوده شود و از بین برود ، كه می تواند به عنوان پایه ای برای برنامه ریزی فرهنگی مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: یکی از مهمترین عوامل رشد مهاجرت روستایی به شهری ، رشد جمعیت شهری ، تغییر سبک زندگی از تولید به مصرف ، کاهش جمعیت روستایی ، رشد جمعیت شهری و افزایش حاشیه ای تهدیدهای جدی برای محیط زیست و منابع آبی است. “

استاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: کاهش شدید بارندگی و تغییر در الگوی بارندگی فصلی ایران را با فشار شدید آبی روبرو می کند ، بنابراین پیش بینی می شود این کشور تا سال 2064 با کمبود آب روبرو شود.

وی با بیان اینکه عوامل اقتصادی تأثیرگذار بر آب و محیط زیست بیشتر به سیاست ها و قوانین بستگی دارند ، افزود: اگرچه سیاست خودکفایی محصولات استراتژیک برای همه یک هدف مقدس است ، اما به دلیل محدودیت منابع آب لازم است ما محدود کنیم تولید محصولات غنی از آب کشاورزی.

بیشتر بخوانید  به حیوانات نان ندهید! | همه چیز درباره‌ی غذا دادن به حیوانات

دانشکده علوم پزشکی دانشگاه کاشان گفت: “با گسترش تحریم های نفتی ، توجه به صادرات نفت و محصولات کشاورزی افزایش یافته است که توجه به خشکسالی و بحران آب توجه به واردات این محصولات و استفاده از آن ضروری است. آب مجازی در کشاورزی. “

ربانی افزود: مالکی ، قانون اصلاحات ارضی و قانون ارث و تقسیم زمین های کشاورزی منابع فعلی آب را تهدید می کند.

این برنامه آموزش های تخصصی و عمومی ، نگاه بین بخشی به آب و محیط زیست ، بررسی برنامه ریزی ها ، تحقیقات بیشتر در مورد استفاده از منابع آب غیرمتعارف ، بسیج عمومی در خشکسالی کوتاه مدت و تغییرات اقلیمی در بلند مدت را ارائه داد. توجه به مدیریت مناطق سبز عمومی ، کاهش برداشت آبهای زیرزمینی ، جلوگیری از توسعه سدهای سطحی در مناطق خشک ، حمایت از فعالیتهای آبخیزداری ، مدیریت میخانه ها ، توسعه دستگاه های خنک کننده غیر آب ، جلوگیری از اتلاف آب در بخش کشاورزی ، کاهش تلفات آب در شبکه های توزیع ، جلوگیری از صادرات محصولات مبتنی بر آب ، ترویج سازمان های غیردولتی زیست محیطی ، هدایت اهدا کنندگان برای حل مشکلات کمبود آب ، کنترل برداشت های غیر مجاز با یک برنامه دقیق و باز و استفاده مجدد از آب از استراتژی های ذکر شده برای حفاظت از منابع زیست محیطی و آب استان.

دومین جلسه پانل دوم کمیته آب و محیط زیست روز پنجشنبه با سخنرانی ربانی هها در مورد عوامل سیاسی ، اقتصادی – اقتصادی و فرهنگی م affectثر بر منابع آب و محیط زیست برگزار شد.

بیشتر بخوانید  ازدواج سفید و استعمار زنان!

اولین کنگره استان اصفهان و توسعه ملی ، چالش ها و فرصت های آینده سه شنبه این هفته به صورت حضوری و آنلاین در دانشگاه فنی اصفهان آغاز به کار کرد و سه روز بعد امشب ، پنجشنبه ، 24 جولای در دانشگاه فنی اصفهان به کار خود پایان داد.

در این کنگره 13 کمیته با حضور 116 استاد از دانشگاههای مختلف کشور ، حوزه های علمیه ، صنعتگران و بازرگانان تشکیل و شبکه مناسبی برای گفتگو ایجاد شد.

دیدگاهتان را بنویسید