به گزارش شمانیوز و به نقل از سراج24; چندی پیش روزنامه جهان صنعت گزارشی تحلیلی منتشر کرد که در آن رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پمپ بنزین ها مدعی شد 60 درصد پمپ های سوخت کشور به دلیل مالی در آستانه تعطیلی و ورشکستگی قرار دارند. چالش ها و مسائل؛ این موضوع البته با توجه به بازتاب زیاد این موضوع در رسانه ها و شبکه های اجتماعی بازتاب داشت.
در همین رابطه هماجون صالحی، رئیس هیات مدیره سوخت داران گفت: افزایش قیمت ارز جایگاه داران را با تورم بیش از ششصد درصدی مواجه کرده که این تورم برای جایگاه های CNG بسیار بیشتر است.
«بسیاری از ایستگاه ها به زودی بسته خواهند شد. اگر هنوز ایستگاه ها کار می کنند به دلیل سرمایه گذاری هایی است که انجام داده اند. حتی برخی حاضرند هدف خود را تغییر دهند.«در تهران اگر برج پمپ بنزین روی زمین ساخته شود، سود آن بیشتر از ضرری است که هر روز به جایگاه می رسد.
* بیشتر پمپ بنزین ها مضر نیستند
در واکنش به این مطلب، روزنامه جهان صنعت، علی فروزنده، رئیس روابط عمومی وزارت نفت در گفت و گوی اختصاصی با مرکز شایعات سایبری سراج، ضمن تکذیب این مطلب گفت: ادعا شده است. اصلا درست نیست؛ برخی از جایگاه ها ممکن است گهگاه آسیب ببینند، اما اکنون که مصرف سوخت افزایش یافته است، بیشتر پمپ بنزین ها آسیب نمی بینند.
* از دست دادن صاحبان موقعیت به معنای سود کم است
رئیس روابط عمومی وزارت نفت در بخش دوم سخنان خود با بیان اینکه مشکلات ذینفعان در حال بررسی است، تصریح کرد: در جریان بررسی ها اگر واقعاً موضعی وارد مسیر ضرر و زیان شود، برای جلوگیری از این امر تصمیم گیری می شود. موضوع.
وی افزود: اکثر ذینفعان زمانی که ادعا می کنند ضرر می کنند به سود کم فکر می کنند.
* نگران جامعه نباشید
به گزارش مرکز مبارزه با شایعات سایبری، با توجه به آغاز حذف ارز ترجیحی و تغییر در ساختار بودجه و همچنین آزادسازی قیمتها، زیرا اولاً آثار این اقدامات هنوز کاملاً مشخص نیست و ثانیاً طرح دولت به طور کامل اجرا نشده است، تحلیل هایی که مبتنی بر داده ها و اسناد نیست، تنها باعث نگرانی و ناآرامی در جامعه می شود و نتیجه ای جز دامن زدن به شایعات بازار نخواهد داشت.