واشنگتن پست: بحران سوخت در لبنان به دلیل قاچاق آن در سوریه است



واشنگتن پست گزارش داد: “قاچاقچیان مسئول بحران سوخت لبنان هستند و ارتش قادر به جلوگیری از آن نیست.”

به گزارش ایسنا ، این روزنامه در گزارشی که توسط شهر هوش سید علی در منطقه هرمل تهیه شده ، یادآوری می کند که ارتش بر قاچاق بنزین از مرز لبنان و سوریه نظارت می کند.

این روزنامه افزود: “دو خودروی لندرور متعلق به ارتش در گوشه مشرف به ولاد حلاب پارک شده اند. جایی که افسر ارتش نیکلاس الترک از اتومبیل بیرون پرید و تیم 10 نفره او قاچاقچیان را از جمله در پله های آهنی موقت بر فراز رودخانه العاص تعقیب کردند تا از دید ایست های بازرسی نظامی فرار کنند. در هفته های اخیر ، ارتش برخی از پل ها را کشف و مسدود کرده است. اما برای جلوگیری از رشد تجارت بنزین کافی نیست. ارتش همچنین در میان اعتراضات مردمی گسترده درباره قاچاق سوخت در سوریه ، گشت های خود را در نزدیکی مرز سوریه افزایش داده است. در حالی که این کشور از یک بحران سوخت شدید رنج می برد ، که بی سابقه است.

سقوط سریع مالی با یک بحران شدید سوخت همراه بود ، اتومبیل هایی که برای دریافت مقدار مجاز و سهمیه بنزین در خیابان های بیروت و طرابلس صف کشیده بودند. یک سوم مخزن می تواند بنزین دریافت کند. صف های طولانی آنقدر طولانی است که صاحبان اتومبیل از پیک های موتوری غذا دریافت می کنند. تنش به حدی است که غالباً به اختلافات منجر می شود. طی دو هفته گذشته شش مورد تیراندازی در ایستگاه های بنزین رخ داده است و وسایل نقلیه عمومی و تاکسی ها به دلیل سرقت سوخت ناپدید شده اند. اما قاچاقچیان راهی بهتر برای کسب درآمد پیدا کرده اند ، یعنی خرید سوخت یارانه ای در لبنان و فروش گرانتر آن در سوریه ، که از بحران سوخت رنج می برد.

بیشتر بخوانید  مصائب تولیدکنندگان محصولات حجاب/دولت‌ها برای دیده شدن هیچ حمایتی از ما نمی‌کنند

روند قاچاق 250 مایلی مرز جدید نیست ، زیرا قاچاق در هر دو طرف انجام شده است ، قاچاق مواد مخدر ، اسلحه ، غذا و مردم و تلاش برای جلوگیری از قاچاق بنزین به سوریه مشابه تلاش های قبلی برای جلوگیری از قاچاق است انواع دیگر از ترافیک موفقیت آمیز نیست.

الترک گفت: “مرزها مبهم و آسان است و نفوذ آنها آسان است زیرا هیچ مرز مشخص شده ای وجود ندارد.”

الترک به چوپانی در صحرا اشاره می کند که مواظب گله های او است و می گوید سوریه است. وی سپس خاطرنشان کرد که زبری نزدیک او نیز متعلق به سوریه است. اما دو تپه مشرف به کویر ، که خانه هایی بر روی آنها ساخته شده است ، به لبنان تعلق دارند که ماموریت تیم او را پیچیده می کند.

کمبود سوخت وحشتناک به نظر می رسد ، همانطور که بانک مرکزی می گوید فعالیت کلی اقتصادی و بنابراین تقاضای سوخت پیش بینی شده از سال 2019 به شدت کاهش یافته است. بانک مرکزی سقوط اقتصادی لبنان را ده برابر و احتمالاً یک سوم بحران جهانی اواسط قرن نوزدهم توصیف کرد.

بحران کمبود سوخت در سوریه نیز یکی از بحران های آن کشور پس از جنگ داخلی است و از بین رفتن زیرساخت های انرژی داخلی و تحریم های بین المللی و کمبود ارز خارجی دلایل دیگری است. دولت سوریه دیگر میادین نفتی را کنترل نمی کند و اکنون آنها تحت کنترل نیروهای کرد تحت حمایت آمریکایی ها هستند. در دمشق ، زمان انتظار برای سوخت شش ساعت یا حتی بیشتر است.

بیشتر بخوانید  کاربرد آلومینیوم در زندگی روزمره، ساختمان، صنعت خودرو و هواپیما

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید