هیچ کس به یه صبحونه‌ی لاکچری هتلی نه نمیگه | طرز تهیه وافل صبحانه +ویدئو


وافل: از تاریخچه تا طرز تهیه و انواع مختلف

وافل، نوعی شیرینی یا نان پخته شده با آرد، تخم مرغ، شیر و شکر است که در قالب‌های مخصوص وافل‌ساز پخته می‌شود. وافل‌ها به دلیل طعم دلپذیر و تنوع در سرو، به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر محبوب هستند.

تاریخچه:

ریشه وافل به یونان باستان و روم باز می‌گردد. در آن زمان، از صفحات فلزی داغ برای پخت نان‌های صاف و نازک استفاده می‌شد. در قرون وسطی، وافل در اروپا به عنوان یک غذای خیابانی محبوبیت پیدا کرد و قالب‌های وافل با طرح‌های مختلف ساخته شدند.

طرز تهیه:

طرز تهیه وافل ساده است و مواد لازم آن شامل آرد، تخم مرغ، شیر، شکر، کره یا روغن، بیکینگ پودر و نمک می‌شود. مواد مخلوط شده و در وافل‌ساز ریخته می‌شوند تا نان‌های ضخیم و پف‌دار با سطحی شبکه‌ای پخته شوند.

انواع وافل:

وافل بلژیکی: ضخیم، متراکم و با طعم غنی‌تر. به دلیل استفاده از خمیر مایه، پخت آن زمان بیشتری می‌برد.

وافل آمریکایی: نازک‌تر و پف‌دارتر. به دلیل استفاده از بیکینگ پودر، پخت آن سریع‌تر است.

وافل لیژه‌ای: شبیه به وافل بلژیکی اما با شکر کاراملی شده در سطح آن.

وافل بدون گلوتن: با استفاده از آرد بدون گلوتن برای افراد مبتلا به سلیاک.

سرو وافل:

وافل را می‌توان به صورت ساده یا با انواع مختلف چاشنی‌ها سرو کرد. برخی از چاشنی‌های محبوب عبارتند از:

شربت

عسل

مربا

خامه

میوه

بستنی

شکلات

کره بادام زمینی

پنیر

نکات:

برای وافل‌های پف‌دارتر، تخم مرغ‌ها را جداگانه هم زده و به آرامی به خمیر اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  پیام سرپرست بیمه "ما" به مناسبت دهه مبارک فجر

وافل‌ساز را قبل از استفاده گرم کنید.

برای جلوگیری از چسبیدن وافل به قالب، از اسپری نچسب یا کره استفاده کنید.

وافل‌های پخته شده را می‌توان در یخچال یا فریزر نگهداری کرد.

در مورد سقف وافل:

علاوه بر وافل خوراکی، نوعی سقف با نام “سقف وافل” نیز وجود دارد که به دلیل شباهت به وافل، این نام را گرفته است. سقف وافل از دال بتنی و تیرچه‌های متقاطع تشکیل شده و به دلیل مقاومت و زیبایی، در ساخت و سازها کاربرد دارد.

دیدگاهتان را بنویسید