هويج پلو با گوشت



Imageمواد لازم :


برنج 1000 گرم

گوشت بره 1500 گرم

هندوانه 1500 گرم

شكر 200 گرم

زعفران 1 قاشق مرباخوري



طرز تهيه :


برنج را خيس ميکنيم هويج را پوست مي کنيم از رنده درشت يا ماشين مخصوص رد ميکنيم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هويج را با نصف از روغن کمي سرخ ميکنيم و شکر را در يک ليوان آبجوش حل مي کنيم داخل هويج ميريزيم ميگذاريم يکي دو جوش بزند


گوشت بره را مي پزيم استخوانهاي آنرا ميگيريم و آب گوشت را که بايد در حدود نصف ليوان باشد با 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن مخلوط مي کنيم و برنج را آبکش مي نمائيم و هويج آماده شده و مرغ را لاي پلو مي گذاريم پلو را مطابق دستور دم ميکنيم و مثل شيرين پلو در ديس مي کشيم و روي ديس را با برنج زعفراني و کمي خلال پسته و بادام تزيين کنيم و کمي کره يا روغن داغ کرده روي آن بدهيم .


ممکن است دو ليوان خلال پرتقال يا نارنج تلخي گرفته با هويج مخلوط کنيم و روي پلو بريزيم

در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست .


بیشتر بخوانید  ترافل گیلاس

دیدگاهتان را بنویسید