مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

هنگام پخت کیک این نکات فراموش نشود

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


امروز می‌خوام در مورد کیک اسفنجی و همه نکات مهمی‌ که داره صحبت کنم .

با این که به قیافش نمیخوره که سخت باشه اما پر از نکاتیه که اگه ندونید هیچ وقت کیک اسفنجی خوبی‌ نخواهید داشت چون خیلی‌ نکات ریزی داره که اگه رعایت بشه یه کیک خوشمز داریم که پایه کیک های تولد ، عروسی‌ ، پارتی و ،،،،، هست .

نکات پخت کیک در منزل

نکات پخت کیک در منزل

من اول از همه نکاتی‌ رو که واسه همه دستورهای کیک اسفنجی استفاده میشه رو بهتون میگم و بعد میرم سراغ دستور کیک اسفنجی های که واقعا حرف نداره اگه همه این نکات را رعایت کنین

معمولا خانم ها برای تهیه کیک و شیرینی سوالات زیادی دارند. در مطلب امروز به بخشی از نکات شیرینی پزی اشاره می کنیم.

نکات پخت کیک در منزل

_ زمانی که در تهیه کیک و شیرینی نیاز به افزودن تنها نصف یک عدد تخم مرغ است باید چه کار کرد؟

به طور معمول، یک عدد تخم مرغ درشت دارای ۲ قاشق غذاخوری سفیده و یک قاشق غذاخوری زرده است. هر دو را با هم مخلوط کنید، سپس یک قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق مرباخوری تخم مرغ هم زده شده را به مواد مورد نظر اضافه کنید. باقی مانده تخم مرغ را می توان در یخچال گذاشت تا برای دفعه بعد از آن استفاده کرد.

نکات پخت کیک در منزل

_ چگونه کیک را ترئین کنیم؟

برای تزیین کیک، یک پیمانه چیپس شکلاتی را با دو قاشق غذاخوری کره آب کنید، سپس روی سینی حاوی کاغذ روغنی پخش کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از وسیله مناسب آن را از روی سینی جداکنید.

بیشتر بخوانید  خاصیت نخودفرنگی و خواص بینظیر نخودفرنگی

نکات پخت کیک در منزل

قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.

آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.

بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.

نکات پخت کیک در منزل

برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.

سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.

اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.

نکات پخت کیک در منزل

برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.

هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.

اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *