مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

همیشه گفتن فکر زمستونت باش!اینطوری گوجه خشک کن! | ترفند خشک کردن گوجه فرنگی +ویدئو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

گوجه فرنگی یکی از محبوب‌ترین سبزیجات در جهان است که به دلیل طعم و ارزش غذایی بالای خود، مورد استفاده قرار می‌گیرد. گوجه فرنگی را می‌توان به صورت تازه، کنسرو شده، خشک شده یا پخته مصرف کرد.

خشک کردن گوجه فرنگی یکی از روش‌های نگهداری از این سبزی است که به شما امکان می‌دهد تا در طول سال از آن استفاده کنید. گوجه فرنگی خشک شده طعم و عطر خود را حفظ می‌کند و می‌توان آن را به صورت مستقیم مصرف کرد یا در غذاها و سالادها استفاده کرد.

روش های خشک کردن گوجه

خشک کردن گوجه در آفتاب

این روش سنتی ترین روش خشک کردن گوجه است. برای خشک کردن گوجه در آفتاب، ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را به صورت حلقه ای یا ورقه ای برش دهید. گوجه های خرد شده را روی یک سینی فر یا پارچه تمیز پهن کنید و در معرض آفتاب قرار دهید. گوجه ها را به صورت روزانه زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت خشک شوند. این روش حدود 3-5 روز طول می کشد تا گوجه ها کاملاً خشک شوند.

خشک کردن گوجه در فر

این روش سریع تر از روش خشک کردن در آفتاب است. برای خشک کردن گوجه در فر، ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را به صورت حلقه ای یا ورقه ای برش دهید. گوجه های خرد شده را روی یک سینی فر قرار دهید و در دمای 100-120 درجه سانتیگراد به مدت 6-8 ساعت خشک کنید. گوجه ها را به صورت دوره ای زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

بیشتر بخوانید  کارهایی که باعث می شود کلیه هایتان همیشه سالم بماند

خشک کردن گوجه در دستگاه خشک کن

این روش سریع ترین روش خشک کردن گوجه است. برای خشک کردن گوجه در دستگاه خشک کن، ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را به صورت حلقه ای یا ورقه ای برش دهید. گوجه های خرد شده را در دستگاه خشک کن قرار دهید و به مدت 4-6 ساعت خشک کنید. گوجه ها را به صورت دوره ای زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

نکاتی برای خشک کردن گوجه

* برای اینکه گوجه ها به طور یکنواخت خشک شوند، باید قطر آن ها تقریباً برابر باشد.

* گوجه ها را در معرض آفتاب مستقیم قرار ندهید، زیرا ممکن است بسوزند.

* گوجه ها را در فر یا دستگاه خشک کن به صورت دوره ای زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

* گوجه های خشک شده را در یک ظرف در بسته و در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید.

منبع: مادام زد

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *