همه چیز درباره مزایا و مضرات آلو یا گوجه سبز


خواص دارویی گوجه سبز (آلو)

برای آشنایی بیشتر با خواص آلو با دلگرم کننده با من باش.

آشنایی با خواص و مضرات گوجه سبز

گوجه سبز میوه ای آبدار و ترش است که قدمتی 2000 ساله دارد و چینی ها اولین کسانی بودند که آن را کشت کردند. درختان گوجه فرنگی سبز در مناطق معتدل بهتر رشد می کنند و در آب و هوای معتدل به رنگ قرمز، نارنجی، زرد، بنفش و سبز روشن می شوند.

ارزش غذایی 100 گرم گوجه سبز

کربوهیدرات 8.51 گرم، چربی 2.84 گرم، پروتئین 1.6 گرم، فیبر خام 0.5 درصد مصرف 100 گرم گوجه سبز، 5 درصد ویتامین A، 2.1 درصد ویتامین B1 (تیامین)، 1.9 درصد ویتامین B2 (ریبوفلاوین)، 2.8 درصد نیاسین، 13 روزانه به ویتامین C، 1/5 درصد کلسیم، 2/2 درصد فسفر، 5 درصد آهن و 6/3 درصد پتاسیم نیاز است.

برخی گیاه شناسان معتقدند که مصرف گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است. یکی دیگر از خواص این میوه، ملین بودن آن است. از اثرات منحصر به فرد آن نیز می توان به کاهش فشار خون و چربی خون، زدودن رسوبات از خون و تنظیم عملکرد دستگاه گوارش اشاره کرد.

گوجه سبز اسید و باز موجود در جریان خون را متعادل می کند، بنابراین می تواند در درمان خون اسیدی مفید باشد. این میوه اثرات قابل توجهی در پیشگیری از بیماری هایی مانند چربی خون، پیری سلولی و سرطان دارد. بنزوئیک اسید ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.

همچنین برخی از مطالعات حاکی از خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه است. تحقیقات نشان می دهد که این میوه می تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک (ویتامین T) برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می شود.

بیشتر بخوانید  برای درمان آرتروز چه بخوریم ؟ + داروهای درمان آرتریت روماتوئید

گوجه سبز

آیا آلو و عدس تمام مواد مغذی موجود در میوه را دارند؟

نه کاملا. بسیاری از میوه ها و سبزیجات منبع خوبی از ویتامین C هستند که بسیاری از آنها در طی فرآیند خرد کردن و خشک کردن از بین می روند. به عنوان مثال، به ازای هر 100 گرم سیب، 4.6 میلی گرم ویتامین C وجود دارد که با خشک کردن یا پوست کندن سیب به 3.8 میلی گرم می رسد. به طور کلی 100 گرم میوه تازه حاوی مقادیر زیادی آب است که با جوشاندن و تبدیل شدن به غذا از میزان آب آن کاسته می شود. میزان ویتامین C موجود در کاسه های میوه کمتر از میوه های تازه است.

مضرات مصرف مکرر چنین مواد غذایی چیست؟

بزرگترین عیب آلو یا میوه هایی که تبدیل به لواشک می شوند اسیدیته بالای آنهاست. نوزادان معمولا عادت دارند آلو یا آلو را کنار دهان خود بگذارند و به آرامی آنها را بمکند و از آنجایی که اسیدیته این غذاها زیاد است در دراز مدت باعث خوردگی سطح مینای دندان می شود. به همین دلیل توصیه می شود بعد از خوردن این غذا مقداری آب بنوشید. علاوه بر این برخی افراد با افزایش ترشح اسید معده مشکل دارند که با مصرف زیاد غذاهای اسیدی این مشکل تشدید می شود.

برخی افراد برای هضم سریعتر غذاهای چرب و به امید کاهش وزن، آلو، آلو و زغال اخته می خورند. به نظر شما این درست است؟

اصلا! لواش و آلو هرگز لاغر نمی شوند. بالعکس خوردن این غذا همانطور که گفته شد باعث افزایش ترشح اسید معده می شود و در نتیجه غذا بهتر هضم می شود و هر چه هضم بهتر باشد بدن آن را بیشتر جذب می کند. به همین دلیل متخصصان تغذیه گاهی قرص های چاق می دهند که چربی را جذب نمی کنند. بنابراین برخلاف تصور رایج، خوردن لواشک و این قبیل غذاها باعث افزایش هضم غذا می شود و هضم بهتر با جذب بهتر و در نتیجه افزایش وزن در انسان همراه است.

بیشتر بخوانید  آشنایی با خواص درمانی زردچوبه
آیا این درست است که غذاهای ترش مانند زغال اخته یا لواشک کالری ندارند و می توانیم بدون نگرانی از افزایش وزن آنها را بخوریم؟

نه! درست است که میوه های خشک و حتی دسرهایی که به روش سالم تهیه می شوند می توانند میان وعده خوبی برای همه افراد باشند، اما این غذاها نسبت به میوه های تازه کالری بیشتری دارند و مصرف آن ها زیاده روی می کند، سین می تواند باعث چاقی شود و این باید باشد. در کودکان یا افرادی که اضافه وزن دارند در نظر گرفته شود.

گفته می شود کرن بری حاوی مقدار زیادی کلسیم است و به اندازه کافی برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید است. در مورد این چی فکر می کنی؟

درست است که کرن بری منبع خوبی برای کلسیم است، اما اسیدیته این ماده غذایی سالم بسیار بیشتر از لواش است و مصرف آن نیز می تواند همان اثر مخربی را روی دندان ها بگذارد. علاوه بر این، افزودن نمک زیاد به زغال اخته باعث افزایش سدیم خون و در نتیجه بیماری هایی مانند فشار خون یا افزایش دفع کلسیم از طریق کلیه ها می شود.

به همین دلیل توصیه می شود همه افراد لبنیات مانند ماست یا شیر را با زغال اخته جایگزین کنند و فقط گاهی به عنوان ادویه غذا یا تنقلات از آن استفاده کنند. اما اینکه مصرف زغال اخته از پوکی استخوان جلوگیری می کند فقط یک ادعاست و تاثیر طولانی مدت آن بر پوکی استخوان به هیچ وجه مورد بررسی علمی قرار نگرفته است.

بنابراین اگر زغال اخته بدون نمک تهیه شود می تواند بخشی از نیاز روزانه ما به کلسیم را تامین کند اما تاثیر کمی در پیشگیری از پوکی استخوان دارد و اگر فردی مشکلی ندارد بهتر است با مصرف ۲ عدد کلسیم روزانه مصرف کند. فنجان ها. شیر یا ماست تهیه کنید و با خوردن کرن بری نمکی میزان سدیم خون را افزایش ندهید.

بیشتر بخوانید  راهی برای جلوگیری از پرخوری

————————————————- — ————————————

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق

مرجان امینی


دیدگاهتان را بنویسید