همه میدونن سمبوسه هندی یک طور دیگه می‌چسبه! | طرز تهیه سمبوسه هندی +ویدئو


 

سمبوسه هندی یک پیش‌غذای خوشمزه و لذیذ است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این غذا از خمیر نازک و سیب‌زمینی آب‌پز تهیه می‌شود و با ادویه‌های مختلف طعم‌دار می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خمیر:

* آرد همه‌منظوره: ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)

* آجواین یا کارم سید: ۱ قاشق چایخوری

* زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری

* روغن: ۴ قاشق غذاخوری

* نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

* آب: کمتر از ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه خمیر:

1. آرد، آجواین، زیره، روغن و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

2. آب را کم‌کم اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.

3. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مواد لازم برای تهیه مواد میانی:

* سیب‌زمینی آب‌پز: ۳ عدد متوسط

* نخودفرنگی: ۱/۲ پیمانه

* گشنیز خرد شده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

* فلفل سبز تند تازه (اختیاری): ۱ عدد

* زنجبیل له شده: ۱/۲ قاشق چایخوری

* پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

* پودر زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری

* پودر چیلی یا فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری

* گرام ماسالا: ۱/۲ قاشق چایخوری

* نمک: ۱ قاشق چایخوری

* پودر انبه (اختیاری): ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه مواد میانی:

1. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و رنده کنید.

2. نخودفرنگی را بجوشانید و آبکش کنید.

3. فلفل سبز تند را ریز خرد کنید.

4. تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه سمبوسه:

1. خمیر را از یخچال خارج کنید و به اندازه یک نارنگی تقسیم کنید.

2. هر تکه خمیر را به شکل دایره باز کنید.

3. یک قاشق غذاخوری از مواد میانی را در مرکز خمیر قرار دهید.

بیشتر بخوانید  ایا فردا مدارس تعطیل است یکشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ – ایران چطور

4. خمیر را به صورت مثلثی یا مربعی بپیچید.

5. سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

نکات:

* برای اینکه خمیر سمبوسه نرم و لطیف شود، می‌توانید به آن ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید.

* برای اینکه سمبوسه‌ها ترد شوند، می‌توانید آنها را قبل از سرخ کردن در روغن، در مخلوطی از تخم‌مرغ و شیر بغلتانید.

* می‌توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند هویج، کرفس، فلفل دلمه‌ای یا پیاز برای تهیه مواد میانی استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید