همبرگر بوقلمون و اسفناج


همبرگر بوقلمون و اسفناج

با گوشت بوقلمون چرخ‌شده، اسفناج و پیازچه یک همبرگر خوشمزه تهیه و نوش جان کنید.

همبرگر بوقلمون و اسفناج

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

اگر می‌خواهید همبرگر نرم و آب‌داری داشته باشید، گوشت آن را زیاد ورز ندهید.

30 دقیقه برای درست کردن این همبرگرها، زمان نیاز دارید.

می‌توانید همبرگرها را یک روز قبل درست کرده و با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. کمی قبل از سرو در دمای اتاق قرار دهید و سرخ کنید. این دستور تهیه برگر را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهد.

مواد لازم همبرگر بوقلمون و اسفناج:

گوشت بوقلمون چرخ‌شده : 450 گرم

برگ اسفناج : 120 گرم

پیازچه : 10 ساقه

سیر : 1 حبه

زیره آسیاب‌شده : ¾ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی

نان همبرگر کوچک : 12 عدد

سس مایونز : به مقدار لازم برای سرو

خیارشور : به مقدار لازم برای سرو

طرز تهیه:

گوشت بوقلمون چرخ‌شده، اسفناج خردشده، پیازچه خردشده را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید.

سیر رنده‌شده و زیره آسیاب شده را با کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و با چنگال به خوبی مخلوط نمایید. از مخلوط بوقلمون و اسفناج 12 عدد برگر تهیه نمایید. قطر برگرها حدود 1 تا 1.5 سانتیمتر باشد.

روغن را در یک تابه روی شعله متوسط گرم کنید. هر سمت برگرها را به مدت 5 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی قهوه‌ای شوند و مغز آن‌ها نیز به خوبی بپزد.

نان‌ها را کمی داخل فر گرم کنید سپس به یک سمت آن‌ها سس مایونز یا سس تارتار بمالید.

بیشتر بخوانید  معرفی یک دسر خوشمزه برای افطار,حلوای گندم!

برگرها را روی نان قرار داده و با خیارشور و خلال‌های پیاز سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع : پارسه گرد


دیدگاهتان را بنویسید