همبرگر اقتصادی با گوشت سنگدان! | طرز تهیه همبرگر خانگی با سنگدان +ویدئو


 

همبرگر خانگی نسبت به همبرگر های آماده از مواد سالم تری تهیه می شود و طعم بهتری نیز دارد. همچنین، شما می توانید با استفاده از مواد دلخواه خود، همبرگرخانگی با طعم های مختلف تهیه کنید.

سنگدان را می توان به صورت خام، پخته یا سرخ شده مصرف کرد. سنگدان خام را می توان به صورت ورقه ورقه شده در سالاد یا ساندویچ استفاده کرد. سنگدان پخته شده را می توان به صورت خوراک، سوپ یا خورشت مصرف کرد. سنگدان سرخ شده را می توان به عنوان یک میان وعده یا پیش غذا مصرف کرد.

مواد لازم:

* سنگدون مرغ ۵۰۰ گرم

* گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم (اختیاری)

* پودر سوخاری ۴ قاشق غذاخوری

* نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پاپریکا، ادویه گوشت به میزان لازم

* پیاز یک عدد

* سیر دو تا سه حبه

طرز تهیه:

۱. سنگدون مرغ را به همراه پیاز و سیر رنده شده در یک کاسه بزرگ بریزید.

۲. ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۳. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

۴. پودر سوخاری را اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

۵. از مواد به اندازه دلخواه برداشته و به شکل همبرگر درآورید.

۶. همبرگرها را روی یک سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.

۷. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که همبرگرها طلایی شوند بپزید.

۸. همبرگرهای سنگدون آماده هستند. می توانید آن ها را با نان همبرگر، پنیر، گوجه فرنگی، خیارشور و سایر مواد دلخواه خود سرو کنید.

بیشتر بخوانید  برخورد وحشتناک عابر پیاده در هوا با تابلو راهنمایی / فیلم در کنار جاده

نکات:

* برای خوش طعم تر شدن همبرگرها می توانید از یک قاشق غذاخوری ماست یا خامه ترش نیز استفاده کنید.

* اگر گوشت چرخ کرده ندارید می توانید به جای آن یک عدد تخم مرغ زده شده اضافه کنید.

* می توانید مقدار پودر سوخاری را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.

* اگر می خواهید همبرگرها تردتر شوند می توانید آن ها را قبل از پخت در فر، در روغن سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید