عباس محبی ، که در حال حاضر برنامه طنز موسیقی “نیشتر” را برای رادیو انتقادی می نویسد و می نویسد ، می گوید: “همیشه افراد ناراحت هستند ، هر چقدر جدی یا شوخی باشند ، و البته کسی که انتقاد را قبول می کند باید این باشد مشکل دارای اشکالاتی است!
عباس محبی ، سخنگو و بازیگر برنامه های طنز رادیو که مدتی است با برنامه کمدی “نیشتر” رادیو سلامت در حال بحث و گفتگو درباره مسائل پزشکی و بهداشتی است ، در مصاحبه ای با ایسنا درباره این برنامه گفت: “نیشتر” بهانه ای برای هشدار هر دو است هشدار خطوط قرمز و هشدار به بيمارستانها و مراكز پزشكي از اتاق عمل تا مديريت بيمارستان و مديريت بهداشت جامعه ؛ ما در تلاشيم زخم هاي اين سيستم را باز كرده ، آن را برطرف كرده و نقايص آن را به صورت شوخ طبعي نشان دهيم. .
محبی درباره نام برنامه رادیویی “نیشتر” توضیح داد: عنوان برنامه “نیشتر” است. در گذشته از پستانداران چرکی برای باز کردن نوک پستانها استفاده می شد و پس از تشخیص و تشخیص بیماری توسط بیمار دارویی تجویز می شد. این برنامه به دلیل موقعیتی که برای خودش ایجاد کرده “نیشتر” نام دارد.
این هنرمند قدیمی که نویسنده نمایش “نیشتر” نیز هست ، در مورد این واقعیت که نگاه طنز آمیز به مشکل کرونا ممکن است پیامی را که باید به مخاطب ارائه دهد منتقل نکند؟ وی گفت: ما به عنوان نویسنده برنامه با کارگردان (خانم خواجه نصیر) و دیگر نویسندگان صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که اگر بخواهیم در یک برنامه طنز به طور جدی صحبت کنیم دیگر اصلاً کمدی نیست. این یک کار طنز است؛ به گفته یکی از دوستان ، شوخ طبعی مانند یک کپسول حاوی داروی تلخ است ، اما دارای پوشش شیرینی است تا بیمار بتواند آن را بخورد و از گزند تلخ دارو در امان باشد و احساس خوبی داشته باشد. در دنیای شوخ طبعی سعی می کنیم تا حد امکان هوشیار باشیم. در ترانه هایی که بیشتر خودم می نویسم ، سعی می کنم دیدگاه ها و موضوعات پزشکی را که پزشکان برای آگاهی بخشی و فرهنگ سازی بسیار تأکید می کنند ، وارد کنم. من سعی می کنم هشدارهای پزشکی و آموزش پزشکی را گوش دهم و در عین حال جنبه طنز کار را از دست ندهم و خنده را به ارمغان بیاورم ، البته تا زمانی که زشتی موضوع به وجود نیاید.
این راوی در ادامه با بیان اینکه در زمینه های مختلف در شبکه های مختلف فعالیت داشت و شاهد تحمل طنز انتقادی در زمینه های مختلف نبود ، اظهار داشت: برخی از افراد هرچه بگویید یا شوخی کنید ناراحت هستند و به هیچ وجه منتقد نیستند. متأسفانه همه ما ایرانی ها توانایی انتقاد کمی داریم. با توجه به پوشش برنامه ها و تماس هایی که برقرار می شود ، می فهمیم که برخی افراد این کار را دوست ندارند و می گویند چرا شما همیشه می خواهید به ما مشاوره دهید. با توجه به محیط زیست و عبور از چراغ قرمز و ترافیک ، واکنش مشابهی داریم. برخی از مردم دوست دارند جبهه بگیرند و در مقابل مردم بایستند. آنها دفاعی می شوند و فکر می کنند ما آنها را مسخره می کنیم.
محبی افزود: شخصی که کنایات هجوآمیز را بپذیرد مطمئناً آن را به تنهایی رعایت نمی کند ، خواه این یک تاج باشد ، ترافیک یا موارد دیگر. اگر انتقادپذیر باشیم و به حرفهای یکدیگر گوش فرا دهیم و خود را بهبود ببخشیم ، این مشکلات بوجود نمی آیند یا کمتر بوجود می آیند. سعی می کنیم تا جایی که می توانیم لبخند بزنیم و صحبت کنیم.
گوینده و نویسنده برنامه رادیویی “نیستر” همزمان با اشاره به کاستی های برنامه خاطرنشان کرد: از نظر محتوای برنامه “نیستر” مشکل داریم. ما در یک شبکه بهداشت کار می کنیم که در زمینه های مختلف پزشکی تخصص دارد. من خودم ، تحت عنوان نویسنده مدیریت شبکه ، شکایت کردم که ضبط کننده ما باید یک پزشک متخصص باشد که وقتی ما از اصطلاحات پزشکی استفاده می کنیم و درباره موضوعات تخصصی صحبت می کنیم ، به ما مشاوره دهد. ما این مشکلات را داریم و آنها را می پذیریم. ما نمی گوییم که برنامه ما بی عیب است. از آنجا که انتظار داریم افراد منتقد باشند ، ما خودمان به نظریه بررسی برنامه های دیگر و دیگر برنامه ها گوش می دهیم تا بتوانیم با کمک مردم برنامه های بهتری را به آنها ارائه دهیم.
سرانجام ، محبی درباره رادیواکتیویته خود گفت: “من علاوه بر رادیو سلامت نیشتر و صبح جمعه ، من در رادیو فرهنگ نیز کار می کنم و هر هفته به مدت دو ساعت و نیم برنامه ای مانند نیشتر داریم. در آن ما با فرهنگ ، مسائل اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی. این برنامه زنده و موسیقی است. ما همچنین با شنوندگان از طرق مختلف ارتباط برقرار می کنیم و برنامه تدبیر می شود.
انتهای پیام