هشدار در مورد مصرف گوشت قربانی و احتمال تب از کریمه کنگو



غلامرضا توکلی با تبریک عید سعید قربان گفت: از ساعت 7:00 تا 12:00 امروز چهارشنبه 31 تیر 10 تیم ثابت و 16 تیم سیار شامل 20 دامپزشک و 29 بازرسان بهداشت گوشت در کشتارگاه های استان و کنترل ها حضور یافتند. کشتار بهداشتی دام ها.

وی توضیح داد: علاوه بر ناظران و بازرسان این اداره کل ، 10 ناظر شرعی نیز در کشتارگاه ها حضور داشتند و نظارت لازم را بر ذبح قانونی دام انجام دادند.

این مقام مسئول تأکید کرد: گوشت قربانی باید قبل از مصرف 24 ساعت در یخچال نگهداری شود تا انتقال عوامل بیماری زا به حداقل برسد.

توکلی گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است و در حیوانات بیمار علامتی ندارد اما با رعایت توصیه های بهداشتی از جمله استفاده از دستکش در تماس با گوشت خطر مرگ در انسان مشاهده می شود. قربانی و کنترل ذخیره گوشت حداقل 24 ساعت و آلودگی دام حداقل 48 ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال

وی از شهروندان خواست تا از خرید گاو زنده از مراكز غیر مجاز و ذبح گاو در خیابانها و اماكن عمومی خودداری كرده و گاوها را فقط در كشتارگاههای استانی و مطابق با پروتكل های بهداشتی در مورد بیماری عروق كرونر قلب ، از بین ببرند.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز از مردم خواست در موارد غیر بهداشتی و تخلف با شماره 1512 تماس بگیرند تا پیگیری های لازم در اسرع وقت انجام شود.

۲۳۵۲۳۱

بیشتر بخوانید  صدور مجوز برای 202 سینگل به مدت دو هفته

دیدگاهتان را بنویسید