به گزارش سلام نو به نقل از باشگاه خبرنگاران، معاون دامپزشکی هرمزگان گفت: شهروندان گوشت قرمز را در مراکز مجاز تهیه کنند.
کامبیز امجدی گفت: همزمان با آغاز فصل تابستان، احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در حال افزایش است.
معاون دامپزشکی هرمزگان گفت: تب کریمه کنگو (CCHF) یک بیماری حاد تب دار ویروسی است که از طریق کنه به انسان منتقل می شود و علائمی مانند تهوع، سردرد، دل درد و خونریزی زیر جلدی ایجاد می کند.
وی خاطرنشان کرد: این بیماری به جز تب های کوتاه و گذرا معمولاً در حیوانات زنده هیچ علامتی ندارد.
معاون بهداشتی اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: دامداران، دامداران، کشتارگاه ها و کشتارگاه ها، کارگران کشتارگاه، بازرسان بهداشتی دامپزشکی و کادر پزشکی شاغل در بیمارستان ها از جمله افرادی هستند که بیشتر در معرض ابتلا به تب کریمه کنگو هستند.
امجدی گفت: سمپاشی دام و اماکن دام، تجهیز کشتارگاه ها به سردخانه برای نگهداری گوشت و رعایت بهداشت فردی در تماس با دام، گوشت و فرآورده های دامی از مهمترین راهکارهای مبارزه و پیشگیری از بیماری است.
وی گفت: یکی از بهترین راه های پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان، نگهداری اجساد دام ها در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد حداقل به مدت 24 ساعت پس از ذبح است که در کشتارگاه ها مشاهده می شود.
معاون بهداشت اداره کل دامپزشکی هرمزگانسکا با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت فردی و لزوم استفاده شهروندان از دستکش در هنگام برش گوشت در منزل، گفت: انتقال بیماری به انسان را افزایش می دهد.
کامبیز امجدی گفت: شهروندان برای پیشگیری از بیماری خطرناک تب کریمه کنگو گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت و تایید دامپزشکی خریداری و به مهر و برچسب دامپزشکی روی اجساد توجه کنند.