برخی از غذاها نیازی به گرم کردن ندارند زیرا ارزش غذایی خود را از دست می دهند و حتی ممکن است پس از گرم کردن مجدد حاوی ترکیبات مضری باشند.
در این مقاله به غذاهایی می پردازیم که نیازی به گرم کردن ندارند. این غذاها عبارتند از:
اسفناج
اسفناج حاوی ترکیباتی به نام نیترات است که برای بدن خطرناک نیست. اما وقتی اسفناج پس از پخت دوباره گرما را تحمل می کند، نیترات به نیتریت تبدیل می شود که برای سلامتی مضر است و می تواند منجر به رشد و تکثیر سلول های سرطانی شود.
قارچ
قارچ را معمولا در انواع سس ها و غذاهای فست فود استفاده می کنند، اما در صورت باقی ماندن نباید آن را دوباره گرم کرد. به گفته متخصصان، فرآیند گرم شدن قارچ باعث ایجاد تغییراتی در بافت آن می شود که باعث مشکلات گوارشی و نفخ می شود.
سیب زمینی
برخی از افراد برای صرفه جویی در وقت، دو عدد سیب زمینی پخته یا نیمه سرخ شده را در یخچال نگهداری می کنند تا در اسرع وقت غذا را آماده کنند. اما این به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا سیب زمینی در آن حالت تمام خواص خود را از دست می دهد، هضم آن دشوار است و ترکیبات سمی در آن ایجاد می شود. سیب زمینی سرد بهتر است فقط برای سالاد استفاده شود.
تخم مرغ
تخم مرغ پس از گرم شدن نه تنها طعم مطبوعی ندارد، بلکه در این صورت بسیاری از پروتئین های آن نیز تغییر می کند و هضم آن سخت تر خواهد بود.