محسن دانک روز دوشنبه در مصاحبه با ایرنا افزود: “اخیراً در فضای مجازی اعلام شد که یک مزرعه استخراج معدن در شهر ری افتتاح شده است. کل نیروگاه برای این واحد کار می کند.
وی با تکذیب این گفته ادامه داد: آنچه در فضای مجازی منتشر شده صحت ندارد و علمی است که انتقال برق در این منطقه از طریق حمل و نقل زیرزمینی امکان پذیر نیست زیرا از اینجا تا شهر 80 کیلومتر فاصله دارد.
دانک با بیان اینکه راهی دیگر برای انتقال انرژی وجود ندارد ، افزود: چه کابل باشد و چه بخواهد از نیروگاه منتظر گای فردیس از طریق زیرزمین به شهری منتقل شود ، چنین چیزی وجود ندارد.
وی تأکید کرد: این کارخانه تحت نظارت سرویس ملی اعزام ایران فعالیت می کند و محصولات این گیاه بلافاصله تحویل داده می شود و ذخیره سازی آن بی ربط است.
شركت قائم فرديس مدير عامل شهيد منتظر براي مديريت توليد برق در استان البرز گفت: اين نيروگاه انرژي ادارات پست را تأمين مي كند و از پست هاي شهري براي مصرف استفاده مي شود.
دانک به بهره برداری از نیروگاه منتظر قائم فردیس در سال 1350 اشاره کرد و گفت: نیروگاه بخار 50 سال قدمت دارد و سیکل ترکیبی آن 22 سال است. نیروگاه TPP 600 مگاوات و نیروگاه سیکل ترکیبی 1660 مگاوات است.
وی با اشاره به اینکه این نیروگاه 1400 مگاوات ساعت برق تولید می کند ، گفت: این نیروگاه 20 درصد برق مورد نیاز استانهای تهران و البرز را تأمین می کند.
نیروگاه منتظر قائم فردیس سه درصد برق کشور را تأمین می کند.