اگر عاشق خوراکی های شیرین هستید پس حتما این باسلوق خانگی را درست کنید و نوش جان کنید در ادامه برای اطلاع از طرز تهیه باسلوق خانگی با ما همراه باشید.
باسلوق یک شیرینی سنتی ایرانی است که از نشاسته، شکر، مغز گردو و ادویه جات تهیه میشود. این شیرینی در شهرهای مختلف ایران با روشهای مختلفی تهیه میشود.
باسلوق در کدام شهرها یافت میشود؟
باسلوق در شهرهای مختلف ایران یافت میشود، اما از مهمترین شهرهای تولیدکننده باسلوق میتوان به مراغه، ملایر، ساوه و اراک اشاره کرد.
باسلوق چه ویتامین هایی دارد؟
باسلوق به دلیل استفاده از نشاسته، شکر و مغز گردو، حاوی ویتامینهای B1، B2، B3، B6، C و E است. این ویتامینها برای سلامت بدن ضروری هستند.
مواد لازم برای تهیه باسلوق:
نشاسته ذرت: 100 گرم
شکر: 100 گرم آب: 2 لیوان
مغز گردو: 100 گرم پودر هل: 1 قاشق چایخوری
گلاب: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه باسلوق:
1. نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آب سرد مخلوط کنید تا کاملاً حل شود.2. شکر و پودر هل را به مخلوط نشاسته اضافه کنید و هم بزنید.3. مخلوط نشاسته را در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.4. حرارت را کم کنید و اجازه دهید باسلوق به مدت 10 دقیقه بجوشد.5. مغز گردو را خرد کنید و به باسلوق اضافه کنید.6. گلاب را به باسلوق اضافه کنید و هم بزنید.7. باسلوق را در قالبهای مورد نظر بریزید و اجازه دهید خنک شود.
نکاتی برای تهیه باسلوق:
برای اینکه باسلوق شما خوشمزهتر شود، میتوانید از انواع مغزهای دیگر مانند پسته، بادام یا فندق استفاده کنید.
میتوانید از ادویهجات دیگر مانند دارچین یا زنجبیل برای طعم دادن به باسلوق استفاده کنید.* برای اینکه باسلوق شما راحتتر از قالب خارج شود، میتوانید قالب را چند دقیقه در یخچال قرار دهید.
منبع: دیگچه