هرچی دستور آش ترخینه شنیدی رو بزار کنار و با این روش بپز! | طرز تهیه آش ترخینه +ویدئو


 

آش ترخینه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در استان‌های غربی کشور مانند کرمانشاه، همدان، کردستان و ایلام تهیه می‌شود. این آش از ترخینه، حبوبات، سبزیجات و ادویه جات تهیه می‌شود.

مواد لازم:

* دو تا ترخینه

* یک لیوان عدس

* یک لیوان نخود

* یک لیوان لوبیا

* دو لیوان دوغ ترش

* حدود ۴۰۰ گرم سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید)

* پیاز داغ و نعنا داغ

* نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. عدس، نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنید.

2. ترخینه رو به مدت 2 ساعت در آب خیس کنید تا نرم بشه.

3. پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید تا نرم بشه.

4. سبزی آش رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید.

5. عدس، نخود، لوبیا و ترخینه رو به پیاز و سبزی اضافه کنید و مقداری آب بریزید.

6. آش رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا حبوبات بپزند.

7. نمک، فلفل و زردچوبه رو به آش اضافه کنید.

8. پس از پختن حبوبات، آش رو با گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت چرخ کنید.

9. آش رو مجدداً روی حرارت قرار بدید تا جا بیفته.

نکات:

* می‌تونید از انواع دیگر حبوبات مانند ماش یا لپه نیز در این آش استفاده کنید.

* می‌تونید از سبزی آش تازه یا خشک استفاده کنید.

* می‌تونید به جای گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت، آش رو با دست چرخ کنید.

* می‌تونید برای تزیین آش از پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ استفاده کنید.

 می‌توانید از انواع دیگر حبوبات مانند ماش یا لپه نیز در این آش استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  طالبان: ما برای یک امارت اسلامی برنامه داریم / طالبان پاکستانی قول وفاداری به امیرالمومنین را نداده اند / آزادی بیان ما به 1400 سال قبل برمی گردد. غرب تازه به آن رسیده است

* می‌توانید از سبزی آش تازه یا خشک استفاده کنید.

* می‌توانید به جای گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت، آش را با دست چرخ کنید.

* می‌توانید برای تزیین آش از پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ استفاده کنید.

 از ترخینه تازه استفاده کنید. ترخینه تازه عطر و طعم بهتری دارد.

* حبوبات را به اندازه کافی بپزید تا نرم شوند.

* آش را به اندازه کافی بجوشانید تا غلیظ شود.

* از سبزی آش تازه و معطر استفاده کنید.

* برای تزیین آش از پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید