سیخ کباب عالی و خوشمزه، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
سیخ کباب عالی و خوشمزه
شرح نداره ولی نکته داره
1_دوسوم گوشت دندهی گوسفندی و یک سوم گوساله
2_به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودأ سهتا پیاز متوسط میشه رو ریز رنده کنید و آبشو بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب میشه
3_حسابی ورز بدید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن بگذارید تو یخچال
4_حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ بشه
5_اگر سیخهایتان نو هستند یکبار خالی بگذارید روی آتش
6_برای سیخ کشیدن گوشت کنار دستتان کاسهی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشه اینکار کمک میکنه که گوشت به سیخ بچسبه
6_به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشتو بگیره و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداری کنید
7_جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب میشه ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب میشه
8_به اندازهی یک پرتغال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ رو خوب بچسبانید
دلگرم