نون زنجبیلی رو همه دوست دارن پس با این روش بپز! | طرز تهیه نان زنجبیلی +ویدئو


طرز تهیه نان زنجبیلی 

نان زنجبیلی یک نان خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل بافت لطیف و سبک و عطر و طعم زنجبیل، طرفداران زیادی دارد. این نان را می‌توان به عنوان صبحانه، میان‌وعده یا دسر سرو کرد.

مواد لازم

* آرد ۵۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ پیمانه)

* شکر ۲۰ گرم (۲ قاشق سوپ‌خوری)

* نمک ۵ گرم (۱ قاشق چای‌خوری)

* روغن مایع ۲۵ گرم (۱/۸ پیمانه)

* کره پاستوریزه ۵۰ گرم

* تخم مرغ ۲ عدد (سفیده + ۱ زرده)

* ماست ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)

* بهبود دهنده ۵ گرم (۱ قاشق سوپ‌خوری سرخالی)

* خمیر مایه فوری ۸ گرم (۱ قاشق سوپ‌خوری)

* زنجبیل ۱۰ تا ۱۵ گرم (۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری)

* آب حدودا ۱۵۰ گرم (۲/۳ پیمانه)

طرز تهیه

۱. ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید. سپس مایعات را به ترتیب اضافه کنید و با دست کمی مخلوط کنید. آب ولرم را کم کم اضافه کنید و خمیر را جمع کنید.

۲. خمیر نباید زیاد شل باشد و نه خیلی سفت. چسبندگی دارد که با ورز دادن درست می‌شود.

۳. بعد از ورز دادن خمیر (با دست حدود ۱۵ دقیقه و دستگاه ۱۰ دقیقه) و یکدست و لطیف شدن آن، به خمیر در محیط با پوشش استراحت ۱۰ دقیقه‌ای بدهید.

۴. سپس چونه کنید و به چونه‌ها نیز استراحت ۱۰ دقیقه‌ای بدهید. (موقع چونه کردن خمیر اگر چسبندگی داشت با دست آردی یا چرب چونه کنید.)

۵. بعد چانه‌ها را باز کنید به قطر نیم تا یک سانت و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.

۶. بعد از استراحت طرح بزنید و رومال کنید. (رومال: مخلوط یک عدد زرده تخم‌مرغ + نصف قاشق چای‌خوری شیره انگور و ۱ قاشق چای‌خوری شیر)

بیشتر بخوانید  ازدواج جنجالی مرد عربستانی با 53 زن در مدت 43 سال + فیلم دیدنی

۷. در نهایت استراحت ۳۰ دقیقه‌ای دهید و نان‌ها را در دمای ۲۰۰ درجه حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. برای خوش‌رنگ شدن روی نان‌ها را گریل کنید.

نکات

* بهبود دهنده‌ها باعث تقویت شبکه گلوتنی آرد می‌شوند و باعث حجم گرفتن و ماندگاری بیشتر نان می‌شوند. اگر آرد خوبی داشته باشید نیازی به بهبود دهنده نیست و حذف آن از لحاظ کیفیتی خیلی فرقی نخواهد کرد.

* بهترین آرد برای نانوایی آرد با درصد پروتئین بین ۱۱ تا ۱۳ است که می‌توانید از آرد نول قوی یا آرد نان فانتزی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید